ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΤο ΚΚΕ για την προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο: “Προσπάθησαν να σαμποτάρουν τη συγκέντρωση του κόμματος”

Το ΚΚΕ για την προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο: “Προσπάθησαν να σαμποτάρουν τη συγκέντρωση του κόμματος”

Το ΚΚΕ για την προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο: “Προσπάθησαν να σαμποτάρουν τη συγκέντρωση του κόμματος”

«Δίνουμε τη μάχη με το ψηφοδέλτιο στο χέρι μέχρι την τελευταία στιγμή, για πολύ πιο Δυνατό ΚΚΕ!»

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, χαιρετίζει όσους και όσες πήραν μέρος στην μαζική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Αγρίνιο.

Χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος που με το ψηφοδέλτιο στο χέρι δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη, μέχρι την τελευταία στιγμή, για όσο γίνεται πιο δυνατό ΚΚΕ, στις 21 Μάη, στο νομό.

Καλούμε το λαό του νόμου να κάνει πράξει στην κάλπη και στη ζωή του συνολικά, το σύνθημα “Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ!” . Για να είναι αδύναμη η όποια επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση και δυνατός ο λαός για να την αντιμετωπίσει.

Υ.Γ.: Όσο και αν φρόντισαν η Δημοτική και Περιφερειακή αρχή της ΝΔ, να σαμποτάρουν την εδώ και ένα μήνα προγραμματισμένη συγκέντρωση του Κόμματος, με τον ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο, βάζοντας μουσική εκδήλωση λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία, δεν τα κατάφεραν. Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για τη βρουν αυτοί. Να σας χαίρονται!

Μητσοτάκης για Τσίπρα-Ανδρουλάκη: Κυβέρνηση απελπισμένων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ