ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο κατεπείγον δεν θα έπρεπε να πάει με την ανάλογη διαδικασία;

Το κατεπείγον δεν θα έπρεπε να πάει με την ανάλογη διαδικασία;

Το κατεπείγον δεν θα έπρεπε να πάει με την ανάλογη διαδικασία;

Η πρόταση της περιφερειακής αρχής για το συγκεκριμένο έργο στο δρόμο Παλαίρου – Πογωνιάς ήταν το έργο να δημοπρατηθεί με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, όπως προβλέπεται στο άρθρο 32 του νόμου για τις δημόσιες συμβάσεις.

Η αντιπολίτευση στο περιφερειακό συμβούλιο και δη η παράταξη Κατσιφάρα επέμεινε ότι το έργο θα πρέπει να προχωρήσει με ανοιχτό διαγωνισμό. Και τώρα έχουμε αυτή την ερώτηση από την πλευρά των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης. «Δεδομένου του κατεπείγοντος του έργου», λένε,  «σε τι οφείλεται η όλη καθυστέρηση;» ρωτούν. Αν δέχεται κάποιος ότι το έργο είναι κατεπείγον και μάλιστα μια ανάγκη που προέκυψε από μία φυσική καταστροφή, τότε θα πρέπει να συμφωνεί με την ανάλογη διαδικασία, που εξάλλου προβλέπεται από τον ίδιο το νόμο για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Ωστόσο στο περιφερειακό συμβούλιο είδαμε να πλανώνται από την αντιπολίτευση «σκιές» στην πρόθεση της περιφερειακής αρχής να δημοπρατήσει το έργο με τη συγκεκριμένη διαδικασία του νόμου. Προς τι λοιπόν τώρα η ερώτηση;

Εφημερίδα Συνείδηση

Φωτογραφία:katounanews.blogspot.com

Η καθημερινή τηλεοπτική έκθεση τους αδικεί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr