ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΑγρίνιο: Το “Καλλιτεχνοχώρι” έκοψε την πίτα του και διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του (εικόνες)

Αγρίνιο: Το “Καλλιτεχνοχώρι” έκοψε την πίτα του και διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του (εικόνες)

Αγρίνιο: Το “Καλλιτεχνοχώρι” έκοψε την πίτα του και διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου Καλλιτεχνοχώρι, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στη Μουσική Σκηνή Ανδρομέδα.

Αγρίνιο: Το "Καλλιτεχνοχώρι" έκοψε την πίτα του και διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του (εικόνες) Η πίτα είχε 2 φλουριά το πρώτο βρέθηκε στο κομμάτι του συλλόγου και το δεύτερο την κα Αγγελική Δόνου!

Τον χορό μας άνοιξε η πρόεδρος από το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΧΩΡΙ  Τσιρώνη Μαρία, υπεύθυνη των τμημάτων θεάτρου (προσχολικής, παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων ΠΡΟΖΑΚ) και μουσικής, μ ένα σύντομα καλωσόρισμα για τη νέα χρονιά και για  την κοπή της πίτας, μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Φούκα υπεύθυνο μαέστρο της χορωδίας μας (ΜΕΛΟΕΣΣΑ) και μουσικών τμημάτων, την Γενική Γραμματέα κ.Κατερίνα Μπιλίνη υπεύθυνη των εικαστικών τμημάτων, τους συνεργάτες μας κ.Γιάννη Λαζούρα, υπεύθυνο καθηγητή στα τμήματα κιθάρας και την κα Αγγελική Δόνου, υπεύθυνη στην προσχολική ηλικία στο τμήμα της ζωγραφικής!

Στη συνέχεια  οι νεαροί μουσικοί, Δημήτρης Σκόνδρας (Ακκορντεόν), Δημήτρης Λανόπουλος (Ακκορντεόν), Γεωργία Μηλιώνη (Ακκορντεόν), Ελευθερία Ντόβα (φλάουτο), Αλεξάνδρα Κατσιπάνου (τσέλο),  έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα για το ξεκίνημα μιας υπέροχης μουσικής βραδιάς, γεμάτη κέφι και χορό.

Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΧΏΡΙ ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, την Ανδρομέδα και από καρδιάς εύχεται υγεία χαρά και ευτυχία.

Αγρίνιο: Το "Καλλιτεχνοχώρι" έκοψε την πίτα του και διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του (εικόνες) Αγρίνιο: Το "Καλλιτεχνοχώρι" έκοψε την πίτα του και διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του (εικόνες)

Αιτωλοακαρνανία: Τα αποτελέσματα 84ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» 2024

 

 

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ