ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο ιδιόχειρο μήνυμα του Πρωθυπουργού στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου

Το ιδιόχειρο μήνυμα του Πρωθυπουργού στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου

Το ιδιόχειρο μήνυμα του Πρωθυπουργού στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου

Συζήτηση με τους εκπροσώπους του Δικτύου Δομών της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Γυναικών.

Μεταξύ των εκπροσώπων και η ψυχολόγος του Ξενώνα Φιλοξενίας  Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου, Νατάσα Μακρυδήμα. Η επαφή αυτή όμως του Πρωθυπουργού με τις δομές αυτές δεν τελείωσε στη διαδικτυακή συζήτηση.

Ο Κ. Μητσοτάκης με ιδιόχειρο σημείωμα του ευχαρίστησε την ψυχολόγο της δομής δια μέσου αυτής ευχήθηκε καλές γιορτές στις γυναίκες και στα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αγρινίου.

Το προσωπικό του Ξενώνα κοινοποίησε στα social media το μήνυμα του Πρωθυπουργού συνοδεύοντάς το με τα εξής λόγια :

« “Ηδονών ήδιον έπαινος”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πλάτωνας.

Και είναι πολύ σημαντικό και συγκινητικό συνάμα να μας επαινεί και να μας επιβραβεύει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, για το έργο ψυχής που πραγματώνεται καθημερινά, αγόγγυστα και άοκνα στη δομή μας, με μοναδικό στόχο την ανακούφιση και τη βελτίωση της ζωής των γυναικών και των παιδιών θυμάτων βίας.

Κε Πρωθυπουργέ, μας ενδυναμώνετε με την ενσυνείδητα ανθρωπιστική στάση σας και σας θεωρούμε πλέον μέλος της οικογένειας του ξενώνα μας. Να συνεχίσετε να στηρίζετε τον αγώνα ενάντια στην έμφυλη βία, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να χτίσουμε μία κοινωνία, όπου θα εκλείψουν οι κοινωνικές παθογένειες και θα επικρατεί η πρόοδος, η ισότητα και η ειρήνη.

Κε Μητσοτάκη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Εις το επανιδείν και μάλιστα εκ του σύνεγγυς!»

Εφημερίδα Συνείδηση

Καταστροφές άλλου… επιπέδου στο Αιτωλικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr