ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΤο Γενικό Λύκειο Βόνιτσας στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)

Το Γενικό Λύκειο Βόνιτσας στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)

Το Γενικό Λύκειο Βόνιτσας στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» (ΦΩΤΟ)

Το Γενικό Λύκειο Βόνιτσας στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με μια συγκινητική ανταπόκριση των μαθητριών και των μαθητών να ενισχύσουν το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των μαθητριών και των μαθητών του Γενικού Λυκείου Βόνιτσας στην πρόσκληση του Διευθυντή και του Συλλόγου των Διδασκόντων για ενίσχυση και αρωγή στο ¨Χαμόγελο του Παιδιού”. Τα παιδιά μας, ολοπρόθυμα, συγκέντρωσαν ικανές ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για κάποια άλλα παιδιά που δυστυχώς η ζωή δεν τους έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο.

Στην εποχή της μοναξιάς και της περιθωριοποίησης, το έμπρακτο παράδειγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης των παιδιών μας αποτελεί οδοδείκτη αλλά και έλεγχο για τον καθένα από μας και φυσικά όχι μόνο για τις γιορτές που έρχονται αλλά και για κάθε μέρα του χρόνου. Η πράξη αυτή αποτελεί για όλους εμάς τους μεγαλύτερους, πηγή έμπνευσης, αισιοδοξίας και ελπίδας καθώς μάς διδάσκει περίτρανα τη σπουδαιότητα της εθελοντικής προσφοράς και επιβεβαιώνει με τον πλέον δόκιμο τρόπο το “κάλλιον διδόναι ή λαμβάνειν”.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

Στις 22 Δεκεμβρίου εορτάζει η Αγία Αναστασία: Η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ