ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΑυτό το φθινόπωρο όλοι στον δρόμο ξανά!

Αυτό το φθινόπωρο όλοι στον δρόμο ξανά!

Αυτό το φθινόπωρο όλοι στον δρόμο ξανά!

Αυτό το φθινόπωρο όλοι στον δρόμο ξανά!

Κάτι ακούγεται για συγκέντρωση στο κέντρο του Αγρινίου σε καμιά 10ριά μέρες από φιλόζωους γιατί, λέει, ο δήμος έκανε παράνομη περισυλλογή αδέσποτων και τα πήρε από το κέντρο. Αυτό παρότι ο ίδιος ο δήμος επισήμως έχει αρνηθεί κάτι τέτοιο, δια του αρμόδιου αντιδημάρχου.

Δεν ξέρουμε αν θα γίνουν νομικές ενέργειες για να διερευνηθεί το θέμα, οπότε δεν ξέρουμε και πως στοιχειοθετείται η συγκέντρωση, με την υποψία, με την φήμη;

Όπως και να έχει, θα έχουμε μια συγκέντρωση μετά από καιρό και την βλέπουμε και σημειολογικά, πέρα από το δίκαιο του αιτήματος. Ας μην μείνουμε στο αντικείμενο που είναι τα δικαιώματα των ζώων.

Στα πανεπιστήμια σιγά-σιγά επανέρχεται ο αναβρασμός(ή περίπου) με αφορμή την “πανεπιστημιακή Αστυνομία“, έξω από Μητροπόλεις γίνονται ήδη συγκεντρώσεις υπέρ του δικαιώματος των αμβλώσεων…

Με άλλα λόγια, μόλις τελείωσαν οι διακοπάρες άρχισαν οι αγώνες και φέτος δεν θα είναι όπως τις άλλες χρονιές λόγω εκλογών κι όχι μόνο.

Με όλους όσους έχουν κάποιο μικρό ή μεγάλο συμφέρον από τις προσεχείς εκλογές βάλτε και όσους από ιδεολογία ή ηλιθιότητα θα παίξουν τον χειμώνα το χαρτί του “προσκυνήστε τον Πούτιν για φτηνό ρεύμα και φυσικό αέριο“.

Κι επειδή, στην Ελλάδα βρισκόμαστε και στην ίδια την Βουλή τα 5 από τα 6 κόμματα είναι στις παρυφές αυτής της λογικής… θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!

Ετοιμαζόμαστε για άνω και κάτω πλατείες κα πλατείες άνω-κάτω!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Χωρίς Ε.Ε. “αμέσως καλύτερα” για τους αγρότες;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ