ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο φως στη σήραγγα έγινε είδηση

Το φως στη σήραγγα έγινε είδηση

Το φως στη σήραγγα έγινε είδηση

Ήταν Μάρτιος, του 2019 όταν άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια παροχής μέσης τάσης του κτιρίου εξυπηρέτησης της σήραγγας του Αγίου Ηλία στην περιοχή της Σταμνάς, με αποτέλεσμα να διακοπεί πλήρως η λειτουργία των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Τελικά αυτό το δυσάρεστο γεγονός «αξιοποιήθηκε» και σήμερα ίσως έχει την ευκαιρία η σήραγγα να αιτηθεί να μπει στο Βιβλίο Γκίνες… γιατί δεν πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον στο Δυτικό Κόσμο σήραγγα που έμεινε χωρίς ηλεκτροφωτισμό μεγάλο χρονικό διάστημα…

Χρειάστηκε να γίνει συμπληρωματική σύμβαση σε εργολαβία που είχε ήδη δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μεσολάβησαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και έτσι φτάσαμε τρία χρόνια μετά να μιλάμε για πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος. Στα social media παραξενεύτηκαν πολλοί γιατί είναι είδηση μια σήραγγα να έχει φωτισμό. Στην Αιτωλοακαρνανία και το οδικό της δίκτυο εδώ και δεκαετίες πολλά πράγματα δεν είναι αυτονόητα. Όπως ήταν είδηση το 2019 ότι το πρόβλημα δεν θα αποκατασταθεί άμεσα, έτσι έγινε είδηση σήμερα η αποκατάσταση του προβλήματος.

Εφημερίδα Συνείδηση

29 Μαΐου 1453: Σαν σήμερα πριν από 568 χρόνια η Άλωση της Κωνσταντινούπολης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr