ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο ευχαριστώ του Δήμου Αγρινίου στους εργαζόμενους της καθαριότητας

Το ευχαριστώ του Δήμου Αγρινίου στους εργαζόμενους της καθαριότητας

Το ευχαριστώ του Δήμου Αγρινίου στους εργαζόμενους της καθαριότητας

Το ευχαριστώ του Δήμου Αγρινίου στους εργαζόμενους καθαριότητας μέσα από τη δράση “Καθαρή Εβδομάδα”

Το Αγρίνιο συμμετέχει στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ για όλους   τους εργαζόμενους  της καθαριότητας  λέγοντας  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με μια μεγάλη κίτρινη καρδιά.

H «Καθαρή Εβδομάδα»  ξεκίνησε στις 27 Νοεμβρίου  και στη  δράση μετέχουν δήμοι όλης της χώρας με στόχο να αναδείξουν την κεντρική αξία του υπεύθυνου και αλληλέγγυου πολίτη.

Σήμα της πρωτοβουλίας η κίτρινη καρδιά που συμβολίζει την καθαρότητα της συνείδησης και της ελπίδας.

Στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ανταποκρίθηκε  ο Δήμος Αγρινίου τοποθετώντας μια κίτρινη καρδιά στην πλατεία Δημοκρατίας.

«Η κίτρινη καρδιά στο κέντρο του Αγρινίου θα μας θυμίζει ότι πρέπει να στρέφουμε το βλέμμα μας στους εργαζόμενους που φροντίζουν να είναι καθαρός ο δήμος μας. Είναι σκληρά εργαζόμενοι, σε αντίξοες συνθήκες και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ας κάνουμε καλύτερη την κοινωνία μας, ας δείξουμε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Στη σημασία της πρωτοβουλίας αναφέρθηκαν ο προιστ. ΔνσηςΚαθαριότητας Κ. Σακελλαριάδηςαλλά και ο πρ. Εργαζόμενων Αιτωλοακαρνανίας Θ.Κομματάς : «Έχει μεγάλη αξία για όλους τους συναδέλφους μας, οι οποίοι  πασχίζουν καθημερινά να κάνουν την δουλειά τους με ευσυνειδησία, να νιώθουν ότι οι συμπολίτες  τους αναγνωρίζουν την προσπάθεια. Είμαστε υπερήφανοι γιατί το Αγρίνιο είναι μια από τις πλέον καθαρές πόλεις της Ελλάδας».

Ακριβαίνει ο καφές σε πλαστικό ποτήρι από την Πρωτοχρονιά – Στα δέκα λεπτά η αύξηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ