Το Εργαστήριο "Παναγία Ελεούσα" ευχαριστεί σχολεία για τις επισκέψεις τους (εικόνες)

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους Διευθυντές και στους Εκπαιδευτικούς των σχολείων της Αιτωλοακαρνανίας

Παναγία Ελεούσα

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους Διευθυντές και στους Εκπαιδευτικούς των σχολείων της Αιτωλοακαρνανίας για την ευγενική τους πρωτοβουλία να επισκεφθούν τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Εργαστήριου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

Όπως ανακοινώθηκε το Εργαστήρι επισκέφθηκαν:

1) Το Γυμνάσιο Γουριάς, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, που προσέφερε 25 τσάντες  με είδη τροφίμων και διανεμήθηκαν στους εκπαιδευόμενους νέους.

2) Η Γ΄ Τάξη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, που μας δώρισε ένα καινούριο σύγχρονο ηχοσύστημα, για τη Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα  στο Αγρίνιο.

3) Το Δημοτικό Σχολείο Ευηνοχωρίου, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, που μας προσέφερε χρηματικό ποσό ως δωρεά (280 ευρώ), το οποίο συγκέντρωσαν οι μικροί μαθητές με τις οικογένειές τους για αυτό το σκοπό καθώς και πολλές ζωγραφιές τους.

4) Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, που κέρασαν τα παιδιά υπέροχα γλυκίσματα και

5) Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, που προσέφεραν έναν δίσκο με πολύ ωραία χειροποίητα μελομακάρονα.

6) Το Γυμνάσιο Παναιτωλίου την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, που παρουσίασε Χριστουγεννιάτικα δρώμενα και διέδρασε χορωδιακά με τους εκπαιδευομένους.

Το Γυμνάσιο Ματαράγκας στις 20 Δεκεμβρίου 2022, όπου προσέφερε τρόφιμα και οι μαθητές τραγούδησαν κάλαντα μαζί με τους εκπαιδευομένους.

"Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά ξεναγήθηκαν στα τμήματα κατάρτισης, συνομίλησαν με τους εκπαιδευόμενους νέους μας και τους έδωσαν μεγάλη χαρά. Συγχαίρουμε τους διδάσκοντες για την πρωτοβουλία αυτή που καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς, το μέλλον της πατρίδας μας, προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους. Ευχόμαστε Καλές Γιορτές, με Υγεία, Δύναμη, Οικογενειακή Ευτυχία και Καλή Πρόοδο στους μικρούς μας φίλους", αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Εργαστηρίου.

Προσφορά αγάπης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαργιάδας – Παρέδωσε τρόφιμα στα συσσίτια του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου