ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΤο Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” στην 1η Αγροτική Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας – Ποιους ευχαριστεί το Δ.Σ.

Το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” στην 1η Αγροτική Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας – Ποιους ευχαριστεί το Δ.Σ.

Το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” στην 1η Αγροτική Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας – Ποιους ευχαριστεί το Δ.Σ.

Εκθεσιακό περίπτερο παραχωρήθηκε στο Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” προκειμένου να συμμετάσχει στην 1η Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας  και για το λόγο αυτό το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα” Νομού Αιτωλοακαρνανία, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας κ. Θανάση Μαυρομμάτη για την παραχώρηση ενός εκθεσιακού περιπτέρου στην 1η Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας στο Κεφαλόβρυσο από 30/9 έως και 2/10, δείχνοντας για άλλη μία φορά την κοινωνική ευαισθησία και την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο δύσκολο και ευαίσθητο κοινωνικό έργο που επιτελούμε.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμότατα για άλλη μία φορά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά για το προσωπικό ενδιαφέρον και την στήριξή τους στο  Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» και τους ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία στους στόχους τους.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ