ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί το 2/39 Σ.Ε. για το γεύμα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί το 2/39 Σ.Ε. για το γεύμα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί το 2/39 Σ.Ε. για το γεύμα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή το μεσημέρι, 22 Δεκεμβρίου 2019, στη Λέσχη Αξιωματικών στο Μεσολόγγι ο Διοικητής του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριος Σπύρου παρέθεσε ένα υπέροχο γεύμα στους νέους με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες που διαμένουν στις Στέγες – Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

Τους Νέους συνόδευαν οι εργαζόμενοι των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, μέλη της Διοίκησης του Φορέα και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο γεύμα επικρατούσε εορταστική και οικογενειακή ατμόσφαιρα παρέα και με τους αξιωματικούς και τις οικογένειές τους. Η Στρατιωτική μουσική της Τρίπολης ΔΙΚΕ, με τα υπέροχα τραγούδια της στόλισε όμορφα την εκδήλωση αυτή και χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά μας.

Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία του Διοικητή 2/39 Συντάγματος Ευζώνων της Ι.Π. Μεσολογγίου Σχη (ΠΖ) κ. Δημήτριου Σπύρου μας συγκινεί ιδιαίτερα. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων της Χώρας μας προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Σθένος στους στρατιώτες του Ελληνικού μας Στρατού.

Η Φιλαρμονική τα «έψαλλε» στον Δήμαρχο Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr