ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤο ΕΠΑΜ Αγρινίου για την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας

Το ΕΠΑΜ Αγρινίου για την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας

Το ΕΠΑΜ Αγρινίου για την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας

Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Αγρίνιο για τις επετειακές εκδηλώσεις Απελευθέρωσης της πόλης δυσαρεστεί το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) και η Τ.Ο. Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για “αμαύρωση” της επετείου!  

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Τ.Ο. Αγρινίου του ΕΠΑΜ:

“Την Παρασκευή 11 Ιουνίου η πόλη μας, το Αγρίνιο, γιορτάζει την απελευθέρωσή του από τον τουρκικό ζυγό. Αυτή τη μέρα διάλεξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να επισκεφθεί τη πόλη μας για να γιορτάσει κι αυτή μαζί μας.

Θεωρούμε ότι η παρουσία της κ. Σακελαροπούλου όχι μόνο δεν τιμά, αλλά αμαυρώνει την εθνική μας επέτειο. Αυτό, διότι η κ. Σακελαροπούλου, τόσο από την προηγούμενη θέση της, ως Πρόεδρος του ΣτΕ, όσο και από την τωρινή, αυτή της Προέδρου της Δημοκρατίας, όχι μόνο ανέχεται αλλά και βοηθάει την κατάλυση του Συντάγματος και την εδραίωση του καθεστώτος κατοχής της πατρίδας μας.

Η κ. Σακελαροπούλου έρχεται στη πόλη μας λίγες μέρες μετά την απαράδεκτη δήλωσή της ότι πρέπει με τους μετανάστες να καλύψουμε το κενό που δημιουργεί στον πληθυσμό μας η υπογεννητικότητα που μαστίζει τη χώρα μας – αποτέλεσμα της κατοχής της πατρίδας μας, την οποία  η κ. Πρόεδρος ανέχεται και βοηθάει.

Καλούμε τον λαό του Αγρινίου να συμμετάσχει μαζικά στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης μας, γυρίζοντας επιδεικτικά την πλάτη στους επισήμους και την κατάπτυστη ΠτΔ. Σηκώνουμε ψηλά την ελληνική σημαία, ως σύμβολο ενότητας του λαού και αγώνα για την ελευθερία, κρατάμε βαθιά στην καρδιά και τη συνείδησή μας την απόφαση να κάνουμε το παν για να δούμε την πατρίδα μας επιτέλους πραγματικά ελεύθερη!”.

Αμφιλοχία: Το πάθημα του συναδέλφου του δεν έγινε μάθημα – 1.000 ευρώ το πρόστιμο

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr