ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜε το «δεξί» ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η νεανική ομάδα του ΑΣΟΝ «Έπαχτος»

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η νεανική ομάδα του ΑΣΟΝ «Έπαχτος»

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η νεανική ομάδα του ΑΣΟΝ «Έπαχτος»

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η νεανική ομάδα του ΑΣΟΝ «Έπαχτος» καθώς στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων της Ε.Σ.Σ. Δυτικής Ελλάδας επικράτησε με 5-0 του ΑΣΟ Αιγιάλειας.

Για την ομάδα της Ναυπάκτου αγωνίστηκαν οι Δημητρόπουλος Χ., Ντάρλας Γ., Σφήκας Ι., Βλάχος Π., Λάμπου Ι. και η Σιαμπαλή Μ.

Αυτήν την Κυριακή στις 11:00 οι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες της Ναυπάκτου θα υποδεχτούν τον Προμηθέα Πάτρας στην έδρα του ΑΣΟΝ Καλυδώνος 20.

Αντίθετα δεν τα κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου η αντρική ομάδα της Ναυπάκτου (Τσιτσιρίκης Γ., Σφήκας Σ., Γούλας Ν., Καλδάνης Α.) αφού ηττήθηκε με 1-3 από την Γ.Ε. Αγρινίου και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο Εντευκτήριο του ΑΣΟΝ υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται οι προπονήσεις των νεαρών σκακιστών υπό την επίβλεψη του Προέδρου της ομάδας Παναγιώτη Νάκη.

ΑΟ Αγρινίου – Ράντεκ Φάρσκι: “Απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας πρέπει να κρατήσουμε υψηλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr