ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο ΔΕΑΠΤ ήταν… το τρίτο καλύτερο Τμήμα οικονομικής κατεύθυνσης στην επαρχία

Το ΔΕΑΠΤ ήταν… το τρίτο καλύτερο Τμήμα οικονομικής κατεύθυνσης στην επαρχία

Το ΔΕΑΠΤ ήταν… το τρίτο καλύτερο Τμήμα οικονομικής κατεύθυνσης στην επαρχία

Το Τμήμα ΔΕΑΠΤ στο Αγρίνιο, έχει πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών, απονέμει intergrated master στους αποφοίτους του, έχει 11 μέλη ΔΕΠ, προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια μεταπτυχιακό και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι πρόσφατη μελέτη για τις ερευνητικές επιδόσεις 34 περιφερειακών πανεπιστημιακών τμημάτων οικονομικής κατεύθυνσης στην Ελλάδα το κατατάσσει τρίτο!

Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με ένα αξιολογημένο Τμήμα και μάλιστα στον τομέα που αφορά την παραγωγικότητα του επιστημονικού έργου και την αριστεία ενός Τμήματος, καθώς μετρήθηκαν δείκτες όπως ο αριθμός δημοσιεύσεων επιστημονικών εργασιών, ο αριθμός αναφορών που έχουν γίνει στις επιστημονικές δημοσιεύσεις των μελών ΔΕΠ και ο δείκτης επιστημονικής ποιότητας Hirsh (h-index).

Μάλιστα η συγκεκριμένη μελέτη καταλήγει σε ακόμη πιο ενδιαφέρον συμπέρασμα για το Τμήμα ΔΕΑΠΤ. Επειδή, η επιλογή των Τμημάτων από τους υποψήφιους δεν στηρίζεται τόσο στους δείκτες έρευνας, οι οποίοι βέβαια δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, αλλά πολύ περισσότερο σε οικονομικά κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, το Τμήμα ΔΕΑΠΤ είναι το πιο αδικημένο ως προς τη βάση εισαγωγής.

Εφημερίδα Συνείδηση

49 κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Αγρινίου, 27 στο Δήμο Μεσολογγίου – Αναλυτικά η κατανομή στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr