ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΤο Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζει να καινοτομεί

Το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζει να καινοτομεί

Το Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζει να καινοτομεί

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, μετά τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα και την εφαρμογή για κινητές συσκευές (smartphone) που έχει ήδη παρουσιάσει, για την κάλυψη των αναγκών σύγχρονης ψηφιακής επικοινωνίας, καινοτομεί για μια ακόμη φορά, υλοποιώντας ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο.

Η βασική ιδέα αφορά τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας “Ηλεκτρονικής γραμματείας”, τόσο για την εξυπηρέτηση εκπαιδευτών και καταρτιζομένων, όσο και για την καθημερινή λειτουργία αλλά και γενικότερα την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών από το ΔΙΕΚ.

Η πλατφόρμα με την ονομασία https://www.google.com/url?q=http://personal.info&source=gmail&ust=1614264194235000&usg=AFQjCNEkfRvxsE38XFx6KkrxbdKdO1igXg”>personal.info, αναπτύσσεται αποκλειστικά από το προσωπικό του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου και είναι ήδη διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.google.com/url?q=https://iekmesol.gr/personal.info&source=gmail&ust=1614264194235000&usg=AFQjCNHFCmHhlGGQ8fgDvsA9c9TOaK80cA”>https://iekmesol.gr/personal.info

Ήδη, μετά την ανακοίνωση από το Μητρώο εκπαιδευτών των οριστικών πινάκων κατάταξης υποψηφίων εκπαιδευτών ανά μάθημα σε κάθε ΔΙΕΚ, ξεκίνησε η διαδικασία αναθέσεων μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2021Α.

Στηρίζοντας έμπρακτα την εφαρμογή καινοτόμων ψηφιακών μεθόδων παροχής υπηρεσιών σε καταρτιζόμενους και εκπαιδευτές, εντάξαμε και τη διαδικασία των αναθέσεων μαθημάτων σε εκπαιδευτές, στην πλατφόρμα https://www.google.com/url?q=http://personal.info&source=gmail&ust=1614264194235000&usg=AFQjCNEkfRvxsE38XFx6KkrxbdKdO1igXg”>personal.info. Έτσι λοιπόν, από φέτος εφαρμόζεται πιλοτικά η νέα διαδικασία διερεύνησης διαθεσιμότητας εκπαιδευτών, κατά την οποία η απάντηση του εκπαιδευτή δεν αποστέλλεται με email, αλλά δηλώνεται σε ηλεκτρονική φόρμα. Στην ηλεκτρονική φόρμα καταχωρείται η απάντηση του εκπαιδευτή, η οποία καταγράφεται με ασφάλεια ακολουθώντας τις αναγκαίες απαιτήσεις που θέτει η ΓΓΕΕΚΔΒΜΝ.

COVID-19: Κλείνουν τμήματα του δημοτικού σχολείου Αγγελοκάστρου και του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr