ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο χάσμα με τους υπηρεσιακούς προϋπήρχε και το είχαν διαπιστώσει όλοι!

Το χάσμα με τους υπηρεσιακούς προϋπήρχε και το είχαν διαπιστώσει όλοι!

Το χάσμα με τους υπηρεσιακούς προϋπήρχε και το είχαν διαπιστώσει όλοι!

Το χάσμα με τους υπηρεσιακούς προϋπήρχε και το είχαν διαπιστώσει όλοι!

Μπορεί κάποιοι να έπεσαν από τα σύννεφα με την παραίτηση του Χρήστου Γκούντα από τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας, όμως οι τακτικοί συνομιλητές του ήταν σε θέση να γνωρίζουν πως ο Χρήστος Γκούντας ήταν προβληματισμένος εδώ και πολύ καιρό.

Αυτό που παρατήρησαν πολλοί όμως είναι ότι παρά το γεγονός ότι στο μήνυμα της παραίτησής του μίλησε με «σκληρούς όρους» κάνοντας αναφορά σε παραγοντιλίκια, τσιφλίκια και βόλεμα υπηρεσιακών, που ενδεχομένως να δείχνουν και την οργή του για ορισμένα από τα τεκταινόμενα στο δήμο Αγρινίου.

Μια οργή όμως που ο Χρ. Γκούντας πότε δεν την εξωτερίκευσε και δεν την έκανε πολιτικό «πρόβλημα» για τη Δημοτική Αρχή. Εξάλλου και στην παραίτηση του σε αυτό το δρόμο κινήθηκε θέτοντας στη διάθεση του Δημάρχου ακόμη και την παραίτησή του από το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου.

Πάντως είναι αξιοσημείωτο σε κάποιο βαθμό ότι στα social media o Χρήστος Γκούντας γνώρισε μια μικρή «αποθέωση» από πολλούς πολίτες. Ίσως εξάλλου να μην τυχαίο ότι τα όποια προβλήματα υπάρχουν κατά καιρούς στον τομέα της καθαριότητας ποτέ δεν χρεώθηκαν αποκλειστικά στο πρόσωπο του Χρήστου Γκούντα.

Εξάλλου κατά διαστήματα και η δημοτική αρχή συνολικότερα εξέπεμπε σε παρόμοιους τόνους με τον αντιδήμαρχο. Δεν πάει πολύ καιρός εξάλλου που ο ίδιος ο Δήμαρχος από το πιο επίσημο βήμα, αυτό του δημοτικού συμβουλίου, μιλούσε για ανταρσία με αφορμή ότι κάποιοι υπάλληλοι δεν εμφανίστηκαν στην εργασία τους κάποια μέρα του Δεκεμβρίου του 2019, ή όταν ακόμη πιο πρόσφατα έλεγε ότι «δεν υπάρχει άλλοθι να μην είναι «γυαλί» η πόλη».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Υποκινητές βλέπει ο Γκούντας πίσω από τη Σταρακά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr