ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΠάτρα: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε στείλει το 2014 αναφορά στην εισαγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε στείλει το 2014 αναφορά στην εισαγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε στείλει το 2014 αναφορά στην εισαγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης της Τζωρτζίνας το 2014, όταν ήταν μόλις εννέα μηνών, τοποθετήθηκε ο  πρόεδρος  του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εν αναμονή της απολογίας που θα δώσει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, μίλησε για την αναφορά που είχε γίνει παλαιότερα στον σύλλογο για την 9χρονη.

Όπως είπε, πρόκειται για ανώνυμη αναφορά που έγινε το 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σε ηλικία εννέα μηνών και αφορούσε σε κακοποίησή της και από τους δύο γονείς, τον πατέρα Μάνο Δασκαλάκη και την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι ανέτρεξαν στις υποθέσεις που υπάρχουν στο αρχείο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να εξακριβώσουν αν υπήρχε κάποια αναφορά που να σχετίζεται με την συγκεκριμένη οικογένεια.

Έτσι, για την εν λόγω ανώνυμη καταγγελία, που βρέθηκε στο αρχείο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αναφορά με ένδειξη «Επείγον» στις 14 Αυγούστου του 2014, η οποία έκανε λόγο για κακοποίηση του εννέα  μηνών τότε κοριτσιού, ιδιαίτερα από τη μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αναφορά, όπως προβλέπει η διαδικασία, εστάλη στην Εισαγγελία.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος η υπόθεση δεν προχώρησε και η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου αντιδρούσε αγανακτισμένη υποστηρίζοντας ότι δεχόταν κατηγορίες που δεν ευσταθούσαν.

protothema.gr 

Πάτρα: Αστυνομική έρευνα για τα αίτια θανάτου της 69χρονης Αμφιλοχιώτισσας σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →