ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤο «βλέμμα» στα άκρα και στη Τρίπολη

Το «βλέμμα» στα άκρα και στη Τρίπολη

Όπως δείχνει στις προπονήσεις ο Μάκης Χάβος ήδη δουλεύει τους παίκτες του για το ματς της Τρίπολης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει (σε 10 μέρες) στην Αρκαδική πόλη, έχοντας στόχο  να μην  φύγει με… άδεια τα χέρια. Μάλιστα ο τεχνικός των κυανοκίτρινων  ποντάρει πολύ στα άκρα του, ουσιαστικά στην πληρότητά τους που δεν είχε μέχρι τώρα και στην ταχύητητα.

Είναι έκδηλη η αγωνία για την κατάσταση του Βιγιαφάνιες, ώστε μαζί με τον Κάπελ (φωτο) να έχουν παρόμοια δυναμική και οι δύο πτέρυγες. Η παρουσία του πρώτου γίνεται πιο απαραίτητη με τη νέα αποχή του Θεοδωρίδη. Επίσης ο Χάβος φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει τον Μπεχαράνο για το δεξί άκρο της άμυνας. Στον άξονα ο Μακεδόνας τεχνικός αισθάνεται πιο άνετα. Στην άμυνα έχει ανέβει σε απόδοση ο Μαλεζάς και για την  επίθεση βελτιώνονται οι Μορένο – Βασιλείου. Υπερπροσφορά… παικτών για τον άξονα  της μεσαίας γραμμής, όπου για τις τρεις θέσεις είναι διαθέσιμοι οι Γοδόι, Φωτάκης, Κόρμπος, Καλογέρης, Μαρτίνες.

Ανεξάρτητα με το τι θα δείξει στο φιλικό με την Κέρκυρα, η σκέψη του Χάβου κόντρα στον  Αστέρα ξεκινάει με την «συνταγή» του Περιστερίου. Θέλει αρχικά να μπλοκάρει την ανάπτυξη των γηπεδούχων με πιεστικές άμυνες εκεί που κυκλοφορούν τη μπάλα, κάτι που θα χρειαστεί καλά τρεξίματα, και στη συνέχεια να προσπαθήσει ο Παναιτωλικός να επιβάλλει τον ρυθμό του.

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr