Το ατού του Φωτάκη

Κατά γενική ομολογία ο Γιώργος Φωτάκης δεν έχει ακόμα φτάσει στα επίπεδα που τον περίμεναν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και κυρίως ο Χάβος. Ωστόσο ο τεχνικός των κυανοκίτρινων θέλει να τον «χωρέσει» στην ενδεκάδα της Τρίπολης, ξέροντας πως η εμπειρία του και οι παραστάσεις του μπορούν να σταθούν ευεργετικές συνισταμένες.

Ο 33χρονος μέσος διαθέτει το «κρύο αίμα» ώστε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τις οποίες μπορεί να παρουσιάσει ο αγώνας με τον φορμαρισμένο Αστέρα. Ο Χάβος δίνει μεγάλη σημασία στην συνοχή των γραμμών και θεωρεί ότι ο Φωτάκης έχει την ποδοσφαιρική ευφυΐα και ικανότητα να συμβάλει στο τομέα αυτό. Είναι και ο λόγος που τον θέλει στον άξονα και όχι τόσο στα πλάγια, όπου δεν έχει δείξει  να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μόνο που στον άξονα οι δύο θέσεις είναι…. κατειλημμένες  από Γοδόι και Μαρτίνες, οπότε μένει η μία του παίκτη δίπλα στον Γοδόι, την οποία άξια διεκδικεί ο Κόρμπος.

Εφόσον ο προπονητής του Παναιτωλικού αποφασίσει την συμμετοχή του Φωτάκη, σκέφτεται και την επιλογή με τον  Μαρτίνες αριστερά, τον Βιγιαφάνιες δεξιά και τον Φωτάκη στον άξονα. Θα αποφασίσει τη συμμετοχή του εφόσον διαπιστώσει την ετοιμότητα του παίκτη. Για το λόγο αυτό ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα στις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας, σχεδιασμένο για τις δικές του ανάγκες, ενώ έπαιξε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα μισής ώρας στη Κέρκυρα.

 

 

Ή εδώ… ή εκεί

 

Η ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS οργανώνει εκδρομή για τον Σαββατιάτικο αγώνα του Παναιτωλικού στην Τρίπολη, με τιμή εκδρομής (μαζί με εισιτήριο αγώνα)   στα 35€. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Συνδέσμου, Τετάρτη και  Παρασκευή και ώρες 20:00 μ.μ.  21:00 μ.μ. Τα  τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 6976028302 ή  6947740409.

Όμως στην ανακοίνωση δίνεται και μια άλλη παρότρυνση:  «Όσοι δεν τα καταφέρουν να έρθουν στην Τρίπολη μην ξεχάσουν ότι, στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου η ομάδα Handball του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας αντιμετωπίζει το Ζαφειράκη Νάουσας στην έναρξη του πρωταθλήματος Handball και οι παίχτες θέλουν την στήριξη μας».

 

Γιώργος Παπαϊωάννου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr