ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο αθλητικό που έγινε και πολιτικό θέμα

Το αθλητικό που έγινε και πολιτικό θέμα

Το αθλητικό που έγινε και πολιτικό θέμα

Την Πάτρα θα χρησιμοποιήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ως έδρα στο πρωτάθλημα της Basket League η ομάδα του «Χαρίλαου Τρικούπη» και αυτό γιατί το ΔΑΚ Μεσολογγίου χωρίς τα απαραίτητα έργα δεν πληροί τις προδιαγραφές του πρωταθλήματος. Και κάπως έτσι το πρόβλημα γίνεται και πολιτικό στο Μεσολόγγι με αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στην πρώην και νυν δημοτική αρχή.

Ήδη η αντιπολίτευση και κυρίως την παράταξη του πρώην δημάρχου Ν. Καραπάνου ζητά έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη δημοπράτηση του έργου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, σύντομα οι δημότες θα έχουν πλήρη και υπεύθυνη ενημέρωση για το θέμα. Ωστόσο μέχρι στιγμής φαίνεται πως «τρέχει» μόνο η ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου, κάτι που όμως δεν αρκεί για να χρησιμοποιήσει ο «Χαριλάος Τρικούπης» ως έδρα του το ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Πάντως η δημοτική αρχή Μεσολογγίου «βλέπει» και άδικη κριτική και υποβολιμαία δημοσιεύματα που «παρέχουν μικροπολιτικά κίνητρα και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς». Από την άλλη πολλοί εκτιμούν πως τα απαιτούμενα έργα θα μπορούσαν να είχαν υλοποιηθεί στη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου.

Όπως και να ‘χει το πράγμα στο Μεσολόγγι είναι μάλλον τυχεροί, που ούτε το ΔΑΚ Αγρινίου πληροί της προδιαγραφές του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας του μπάσκετ. Βάλτε με το νου σας τι θα είχε γίνει στο Μεσολόγγι, αν η ομάδα της πόλης αναγκάζονταν να χρησιμοποιήσει το Αγρίνιο ως έδρα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr