ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΤο αστικό ΚΤΕΛ και το νοσοκομείο

Το αστικό ΚΤΕΛ και το νοσοκομείο

Το αστικό ΚΤΕΛ και το νοσοκομείο

Το αστικό ΚΤΕΛ και το νοσοκομείο

Όπως μας αναφέρουν αναγνώστες, δεν πάει και… αεροδρόμιο το θέμα με τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο.

Έγιναν γνωστές κάποιες περικοπές δρομολογίων, διότι έχουν πολύ λίγους να εξυπηρετήσουν. Κατανοητό, όντως “δεν είναι ταξί τα λεωφορεία, έχουν πάει στον Θεό τα καύσιμα”, όπως διαβάζουμε.

Σε ό, τι αφορά το νοσοκομείο Αγρινίου όμως και τους εργαζόμενους εκεί, θέλει και λίγη ευαισθησία. Για παράδειγμα, αναφέρεται στην “Σ” ότι προ ημερών το λεωφορείο που περνά 3.05 το μεσημέρι για την πόλη δεν πέρασε, με αποτέλεσμα να ψάχνουν εργαζόμενοι πως θα φύγουν.

Επίσης, χθες το πρωί δεν πέρασε λεωφορείο στις 6.30 το πρωί που είναι μια δύσκολη ώρα. Στις 6.30 περνούν δύο λεωφορεία, ένα για Μακρυνεία κι ένα για Παναιτώλιο, ένα από την “Πεταλούδα” κι ένα από το “Αλεξάντερ“.

Από την “Πεταλούδα” δεν πέρασε σίγουρα, κι αυτό γιατί το περίμενε άτομο που εργάζεται στο νοσοκομείο και ήθελε να πάει νωρίτερα από το ωράριο για να αλλάξει συνάδελφο. Οπότε πήρε ταξί…

Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτά τα γνωρίζουν στο Αστικό ΚΤΕΛ και λένε ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά. Ε, να γίνουν πιο μεμονωμένα, αν αφορούν στο νοσοκομείο.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Θέλουν ή όχι φάκελο από… κούριερ τα έγγραφα προς τον ΔΕΔΔΗΕ;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ