ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοTo Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, παρουσιάζει τραγούδι και βιντεοκλίπ με φόντο το πάρκο του Αγρινίου

To Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, παρουσιάζει τραγούδι και βιντεοκλίπ με φόντο το πάρκο του Αγρινίου

To Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, παρουσιάζει τραγούδι και βιντεοκλίπ με φόντο το πάρκο του Αγρινίου

To Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, παρουσιάζει το Νέο τραγούδι «Γιν’ αγέρας και έλα» καθώς και το βιντεοκλίπ με φόντο το πάρκο του Αγρινίου

Το Μουσικό και Κινηματογραφικό Τμήμα του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου με μεγάλη χαρά παρουσιάζουν το νέο τραγούδι και Videoclip «Γίν’ αγέρας κι έλα”, που γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο του Αγρινίου.

Όλοι οι συντελεστές είναι Αγρινιώτες και με αυτό θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για το πάρκο, που ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους και να κρατήσουν ζωντανές αγαπημένες στιγμές και μνήμες. Είναι ένα τραγούδι, που θα αγγίξει κάθε πολίτη του Αγρινίου και νοερά θα γίνει συμπρωταγωνιστής της ιστορίας του.

Οι δημιουργοί του τραγουδιού είναι:

Στίχοι, Λάζαρος Τσόλκας

Μουσική, Κωνσταντίνος Σαμψών

Ερμηνεία, Παναγιώτης Σιάτρας

Β’ φωνή, Γεωργία Τριανταφύλλου

Σαξόφωνο, Βασίλης Κονίδας

Ακορντεόν, Ευθυμία Μηλιώνη

Μπάσο-Κιθάρες, Νίκος Καλαμπαλίκης

Στο  Videoclip εμφανίζονται οι: Παναγιώτης Σιάτρας, Γεωργία Τριανταφύλλου, Αγγελική Λανάρα, Βασίλης Τζουβάνος και Ειρήνη Ανωγιάτη, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Λαζάρου Τσόλκα.

Τα γυρίσματα διήρκησαν περισσότερο από ένα μήνα και συγκεντρώθηκε πολύ ενδιαφέρον υλικό σκηνών. Έτσι μέρος των γυρισμάτων, δημιούργησε το Videoclip του τραγουδιού, ενώ οι υπόλοιπες και περισσότερες σκηνές, απετέλεσαν υλικό για την ταινία μικρού μήκους ‘‘Το κίτρινο μπλουζάκι’’ που βρίσκεται στην ολοκλήρωση του μοντάζ.

Η ταινία, θα συμμετέχει στο 2ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Αγρινίου, που θα γίνει την Άνοιξη του ’22 στο Αγρίνιο αλλά και σε άλλα γνωστά φεστιβάλ της χώρας και του εξωτερικού.

Ευχαριστούμε όλους όσους πρόθυμα συνέβαλαν στην δημιουργία του Videoclip και τους χορηγούς μας: Μ. Καραχάλιο (ALUXAL),  Α. Γουργολίτσα (MONAMI), Κ. Κουτσοκώστα (HOMEDESIGH), Οινοποιία Γρίβας (GRIVASWIΝES), Βασιλική Βίτσα-Δάρλα και Αλεξ. Στραβοδήμου (CAVA’83)

 

Επίσκεψη στο Θέρμο ο Σπήλιος Λιβανός – Ανακοίνωσε δύο σημαντικά αρδευτικά έργα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr