Το αίτημα να μην φταίει κανένας παρά μόνο το... σύστημα!

Το αίτημα να μην φταίει κανένας παρά μόνο το... σύστημα! Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων ξύπνησε και διαπίστωσε ότι οι σταθμάρχες που εκπαιδεύτηκαν σαν τον μοιραίο στα Τέμπη είναι ανεπαρκείς! Φαίνεται τώρα θα μαζεύτηκαν εκεί στην ΡΑΣ όλοι οι... ειδικοί από τα κομματικά γραφεία που ήταν αποσπασμένοι, γιατί μέχρι τώρα κοιμόνταν.

Τέμπη: Ελεύθερος ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ

Το αίτημα να μην φταίει κανένας παρά μόνο το... σύστημα!

Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων ξύπνησε και διαπίστωσε ότι οι σταθμάρχες που εκπαιδεύτηκαν σαν τον μοιραίο στα Τέμπη είναι ανεπαρκείς! Φαίνεται τώρα θα μαζεύτηκαν εκεί στην ΡΑΣ όλοι οι... ειδικοί από τα κομματικά γραφεία που ήταν αποσπασμένοι, γιατί μέχρι τώρα κοιμόνταν.

Ή μάλλον φρόντιζαν να συσκοτίσουν την κατάσταση ώστε για ένα θέμα που είναι ξεκάθαρα ευθύνη του βαθέως κράτους που έφερε ένα δυστύχημα αποκλειστικά των δομών του Δημοσίου να έχει βγάλει έξω τους γνωστούς να λένε για τις... ιδιωτικοποιήσεις!

Ένας εσμός που είναι πασίγνωστος στην χώρα, φρόντισε τεχνηέντως και για μέρες να κρύψει ότι δεν είναι μόνο το σύστημα που αποτρέπει κάθε σύγκρουση, το οποίο το έχει φάει η γραφειοκρατία και οι μίζες διαχρονικά(με την συμμετοχή των συμμοριών των συνδικαλιστών) αλλά στην περιοχή της Λάρισα υπάρχει κανονικός πίνακας που εκτός από τον συγκεκριμένο όλοι οι άλλοι σταθμάρχες λειτουργούσαν!

Τάισαν έτσι την λαϊκή οργή και σύντομα είχαν βγει οι νεο-αγανακτισμένοι στους δρόμους συνεπικουρούμενοι από τους διάφορους κομματικούς σε οργανώσεις που εκμεταλλεύτηκαν τους πολίτες που ένιωσαν αληθινή οργή και συντριβή.

Από φόβο, ενοχές και δειλία έκρυψαν την αλήθεια όλοι μαζί από την πρώτη στιγμή και υπηρέτησαν το αφήγημα ότι "φταίει το σύστημα" για να μην φταίει κανείς τελικά. Οι παθογένειες και το φαγοπότι για χρόνια στον ΟΣΕ όμως δεν δικαιολογούν το ψέμα και την επικοινωνιακή διαχείριση ακόμη και για τις ηλικίες των αδικοχαμένων που στόχο είχαν να νιώσει την αδικία κυρίως η νεολαία.

Ο εσμός προσπάθησε από την αρχή να βγάλει τον σταθμάρχη και τους άλλους απατεώνες από το κάδρο, αυτούς που έλειπαν από τις θέσεις τους και μετά έπαιρναν αναρρωτικές ή άλλαζαν τα στοιχεία. Μετά ανέλαβαν οι δυνάμεις του ανορθολογισμού και της συνωμοσίας να πουν στον κόσμο ότι "κάτι άλλο είχε το εμπορικό μέσα" και ότι "έχουμε 50 νεκρούς που τους έκρυψαν με τσιμέντο"!

Και κάπως έτσι καταλήξαμε να δούμε το αληθινό σύστημα που ανομολόγητα όλους τους ενώνει και το παραδέχονται μόνο σε κανένα μυστικό γκάλοπ: "Καμία δίωξη στον σταθμάρχη", λέει...

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Η υποστελέχωση δεν κρύβεται μετακομίζοντάς την