ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο Αγρίνιο τίμησε τα Εισόδια της Θεοτόκου και την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Το Αγρίνιο τίμησε τα Εισόδια της Θεοτόκου και την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Το Αγρίνιο τίμησε τα Εισόδια της Θεοτόκου και την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε στο Αγρίνιο η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο  εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία  από την κ.Στάμου – Μασαλή Αλίκη, μέλος του παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ Αιτ/νίας,

Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας  Γ. Βαρεμένο, τον Αστυνομικό Υποδιεθυντή Κοσμά Παπαγρίβα, τον εκπρ. Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Μεσολογγίου Γρ. Γιώτη, τον Διοικητή ΠΟΥ Αγρινίου Ευστράτιο Πετράκη, τον Διοικητή Αεροπορικού Φυλακίου Αγρινίου Κ. Σδουκο,  την Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ  Δήμητρα Τσιρώνη, τον Πρόεδρο  της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αιυωλοακαρνανίας Κ. Τσάτζαλο και τον εκπρόσωπο  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δ. Κολοκότσιο.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά :

«Μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα. Σήμερα τιμούμε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και υπερασπίζονται τα ιδανικά του Έθνους. Εύχομαι η  Χάρη της Παναγίας να τους  προστατεύει και να τους καθοδηγεί   στην εθνική αποστολή την οποία έχουν αναλάβει».

 

Νίκος Τζανάκης: Το εμβόλιο απέτρεψε 300 θανάτους στο τέταρτο κύμα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr