ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο «Αγρίνιο Μπορείς» γιόρτασε το τέλος της καραντίνας και το restart της εστίασης

Το «Αγρίνιο Μπορείς» γιόρτασε το τέλος της καραντίνας και το restart της εστίασης

Το «Αγρίνιο Μπορείς» γιόρτασε το τέλος της καραντίνας και το restart της εστίασης

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αυτό είναι κάτι που όλοι στερηθήκαμε. Και το στερήθηκαν φυσικά και οι αιρετοί μας. Τις μαζώξεις μετ’ οίνου ή άλλων τινών ηδύποτων, οι οποίες ενίοτε για να θυμηθούμε και σημαντικές στιγμές της νεότερης πολιτικής ιστορίας παράγουν και πολιτικά αποτελέσματα (π.χ. τα τραπεζώματα του Καραμανλή στου Μπαϊρακτάρη). 

Έτσι λοιπόν και η δημοτική παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς» γιόρτασε το τέλος της καραντίνας και το restart της εστίασης με μια μάζωξη σε γνωστό κέντρο του Αγρινίου. Όσο ακόμη δεν επιτρέπονται οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης με φυσική παρουσία και τα δημοτικά συμβούλια γίνονται ακόμη με τηλεδιάσκεψη, το restart της εστίασης ήταν μια καλή αφορμή για μάζωξη. Ενδεχομένως τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού να μην τηρήθηκαν στο ακέραιο, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς πουθενά δεν τηρούνται στο ακέραιο.

Το μενού που απόλαυσε το «Αγρίνιο Μπορείς» δεν το μάθαμε, αλλά σε μια εποχή που κυοφορεί πολλές αλλαγές οικονομικές και πολιτικές, είχε σίγουρα έντονο πολιτικό άρωμα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr