ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο Αγρίνιο – Καρπενήσι από ασφάλεια πάει καλά κ. Υπουργέ;

Το Αγρίνιο – Καρπενήσι από ασφάλεια πάει καλά κ. Υπουργέ;

Το Αγρίνιο – Καρπενήσι από ασφάλεια πάει καλά κ. Υπουργέ;

Το Αγρίνιο – Καρπενήσι από ασφάλεια πάει καλά κ. Υπουργέ;

Πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο 8ο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας έβαλε ως μακροπρόθεσμο στόχο τους ασφαλέστερους δρόμους. «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση της ασφάλειας του οδικού δικτύου.

Γιατί πιο σύγχρονοι δρόμοι, σημαίνει ασφαλέστεροι δρόμοι και λιγότερα οδικά ατυχήματα», είπε κι εξήγησε ότι εδώ δυτικά στην Αιτωλοακαρνανία η προτεραιότητα είναι η γνωστή εδώ και χρόνια: το Άκτιο-Αμβρακία κι από κει και πέρα βλέπουμε. Αυτό ανέφερε ονομαστικά, τουλάχιστον.

Αλλά εμείς εδώ νεκρούς έχουμε και στο Αγρίνιο-Καρπενήσι, μόλις στις 22/5 σε μια μέρα σκοτώθηκαν δύο συμπολίτες μας. Το συντονιστικό των πολιτών που έχει συγκροτηθεί σχετικά με τον δρόμο το τόνισαν αυτό προ λίγων ημερών, αλλά απάντηση δεν πήραν.

“Θα ενημερώσετε τον κόσμο που αγωνιά γιατί το Υπουργείο δεν συμπεριλαμβάνει πουθενά στις εξαγγελίες του το συγκεκριμένο έργο; Γιατί δεν ανέφερε τίποτα ο Υπουργός Υποδομών στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Αιτωλοακαρνανία; Ποιες ενέργειες κάνατε μετά τη συνάντηση;”, είχαν αναρωτηθεί οι συμπολίτες μας.

Και το ερώτημα είναι αν ο υπουργός έμαθε τίποτε για το θέμα αυτό, αν τον ενημέρωσαν οι ίδιοι που τον είχαν ενημερώσει κι όταν είχε έρθει πρόσφατα και του έδειχναν τις διαδρομές να έχει μια εικόνα…

Κι αν έμαθε, αλήθεια, θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι εντάξει για τον κόσμο και τις περιοχές που εξυπηρετεί;

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Σπ. Κωνσταντάρας: «Μετά τις εκλογές θα γίνει ρημαδιό»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ