ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο Αγρίνιο «γκρέμισε τα τείχη» για το Φώτη Ζησιμόπουλο (εικόνες)

Το Αγρίνιο «γκρέμισε τα τείχη» για το Φώτη Ζησιμόπουλο (εικόνες)

Το Αγρίνιο «γκρέμισε τα τείχη» για το Φώτη Ζησιμόπουλο (εικόνες)

Ο Δήμος Αγρινίου νωρίτερα το απόγευμα διοργάνωσε εκδήλωση στην πλατεία Δημοκρατίας για να τιμήσει τον Αγρινιώτη σύγχρονο «Φειδιππίδη» Φώτη Ζησιμόπουλο, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας μετά από 23 χρόνια που κέρδισε τον ιστορικό υπερμαραθώνιο «Σπάρταθλον»!

Φανερά ικανοποιημένος για την επίδοση του και χαρούμενος για την υποδοχή που του επεφύλαξαν τόσο οι συνάδελφοί του αστυνομικοί όσο και η τοπική κοινωνία, ο Αγρινιώτης αθλητής των υπεραποστάσεων, που τερμάτισε πρώτος στον ιστορικό υπερμαραθώνιο “Σπάρταθλον” ανέβηκε απόψε στην εξέδρα που στήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο από τον Δήμο Αγρινίου για να τον τιμήσει!

Απόψε το Αγρίνιο «γκρέμισε τα τείχη» για τον σύγχρονο Αγρινιώτη «Φειδιππίδη» Φώτη Ζησιμόπουλο!

Ο δήμαρχος Αγρινίου, όσο και αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, φίλοι και διερχόμενοι Αγρινιώτες χειροκρότησαν θερμά τον 39χρονο Φώτη που τερμάτισε πρώτος με χρόνο 21:57:37”, ισοφαρίζοντας μάλιστα ένα από τα ρεκόρ του Γιάννη Κούρου, που είχε κάνει το 1986! Ο Φώτης Ζησιμόπουλος έγινε μετά από 23 χρόνια ο πρώτος Έλληνας που τερματίζει πρώτος!

Συγκλονιστικός ο Φώτης Ζησιμόπουλος στην εκδήλωση τιμής του Δήμου Αγρινίου – “Να κυνηγάτε τα όνειρά σας, σηκωθείτε από τον καναπέ…” (βίντεο)

 

Η UNESCO καλεί με επίσημη απόφασή της το Ηνωμένο Βασίλειο να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr