ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤο αφεντικό τρελάθηκε με θερμοσίφωνες και φωτοβολταϊκά!

Το αφεντικό τρελάθηκε με θερμοσίφωνες και φωτοβολταϊκά!

Το αφεντικό τρελάθηκε με θερμοσίφωνες και φωτοβολταϊκά!

Το αφεντικό τρελάθηκε με θερμοσίφωνες και φωτοβολταϊκά!

Νοικοκυριό έχουν φτιάξει όσοι δηλώνουν εισοδήματα στην περιοχή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και λίγο πάνω μετά τα όσα επιδόματα τους αφορούν αλλά και τις τόσες παρεμβάσεις με τα διάφορα “pass”, συν τις ενεργειακές επιδοτήσεις για οικοσυσκευές.

Αυτό θα ήταν κάτι ανθρώπινο αν στην Ελλάδα ήταν πιστευτά τα όσα δηλώνονται στην εφορία αλλά όταν ένα 75% των επαγγελματιών δηλώνουν μέχρι… 5000 τον χρόνο, τι μπορεί να πει κανείς;
Τώρα ετοιμάζεται ένα νέο πρόγραμμα που καλύπτει ακόμη και ολόκληρη την δαπάνη για φωτοβολταϊκά στην στέγη ή αντικατάσταση ηλεκτρικού με ηλιακό θερμοσίφωνα, το οποίο υπολογίζεται πως θα “βγει” σε λίγες μέρες.

Θα ανοίξουν δύο πλατφόρμες για τις αιτήσεις και δεν αποκλείεται η υποβολή να είναι «ανοιχτή για όλους», χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, αλλά με κάποιου είδους… μοριοδότηση για 100.000 κατοικίες και από 75.000 σε μικρές επιχειρήσεις και αγροτικές εγκαταστάσεις.

Συν ένα πρόγραμμα που θα αφορά αποθήκευση ενέργειας σε μπαταρία που θα φτάσει ακόμη και το 100% για ιδιώτες, επαγγελματίες και αγρότες. Περιέργεια έχουμε να δούμε ποια θα είναι αυτή η “μοριοδότηση” που δεν θα έχει εισοδηματικά κριτήρια αλλά, μέχρι τότε, ένα σίγουρο. Ότι το αφεντικό στον δρόμο προς τις εκλογές τρελάθηκε και μακάρι όλα αυτά να ήταν υπολογισμένα από πριν.

Διότι το γεγονός ότι πρόκειται για ευρωπαϊκά προγράμματα δεν λέει πολλά. Στα προγράμματα αυτά συμμετέχει και η Ελλάδα ή μάλλον εκείνοι που πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η τοξικότητα και η πιθανότητα τρίτης κάλπης σε ένα χρόνο

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ