ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαTo 7o Γυμνάσιο Αγρινίου συγχαίρει μαθητή του για διάκριση στη Μαθηματική Ολυμπιάδα

To 7o Γυμνάσιο Αγρινίου συγχαίρει μαθητή του για διάκριση στη Μαθηματική Ολυμπιάδα

To 7o Γυμνάσιο Αγρινίου συγχαίρει μαθητή του για διάκριση στη Μαθηματική Ολυμπιάδα

Για τη διάκριση, το ήθος και την επιμονή του συγχαίρει μαθητή της Γ΄τάξης που διακρίθηκε στη Μαθηματική Ολυμπιάδα το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου,

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του 7ου Γυμνασίου αναφέρει:

“Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 έγινε η 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων 2021 «Αρχιμήδης»,  τα αποτελέσματα της οποίας  εκδόθηκαν την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021.

Οι έξι πρώτοι μαθητές (εκ των οποίων οι 4 πρώτοι πήραν το Α Βραβείο) θα αποτελέσουν την Ελληνική Ομάδα, που θα λάβει μέρος στην Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων. Οι επόμενοι έξι  μαθητές που παίρνουν το Β Βραβείο αποτελούν την αναπληρωματική ομάδα.

Ο μαθητής μας Δημήτριος Μάριος Καμμένος  της Γ’ τάξης, πήρε Β βραβείο και συμπεριλαμβάνεται στην αναπληρωματική ομάδα, ο μοναδικός από την Αιτωλοακαρνανία.

Σε δύσκολους καιρούς και σε αντίξοες συνθήκες  η επιμονή, το όνειρο και η εργατικότητα δείχνουν τον δρόμο της προόδου και του μέλλοντος.

Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου συγχαίρουμε τον Δημήτριο Μάριο και την οικογένειά του για την διάκριση, το ήθος και την επιμονή του. Ευχόμαστε καλή πρόοδο, ανοιχτούς ορίζοντες,  καλή συνέχεια  και   επιτυχίες σε όλους τους τομείς”.

Voucher 200 ευρώ για δωρεάν τάμπλετ και λάπτοπ: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr