ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΤο 5ο ΓΕΛ Αγρινίου στο κυνήγι της εμπειρίας και υποψήφιο για νέα διάκριση

Το 5ο ΓΕΛ Αγρινίου στο κυνήγι της εμπειρίας και υποψήφιο για νέα διάκριση

Το 5ο ΓΕΛ Αγρινίου στο κυνήγι της εμπειρίας και υποψήφιο για νέα διάκριση

Η βράβευση του 5ου ΓΕΛ Αγρινίου στον διαγωνισμό «Education Leaders Awards 2022» και η πρωτιά στην ευρύτερη κατηγορία «Συμμετοχή σε προγράμματα», είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών του σχολείου σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και μια σημαντική παράλληλα διάκριση για την πόλη του Αγρινίου.

Παράλληλα, συνιστά αποτέλεσμα της συνεργασίας μαθητών και εκπαιδευτικών, οι οποίοι αγκαλιάζουν και στηρίζουν όλες τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται από τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων.

Με την υποψηφιότητά του στην κατηγορία «Συμμετοχή σε προγράμματα / Εξωστρέφεια & Συνεργασία / Συνεργασία με Επιχειρηματικούς Φορείς και Οργανισμούς» το 5ο ΓΕΛ Αγρινίου κατέκτησε το «χρυσό» βραβείο, ενώ λόγω της υψηλότερης βαθμολογίας που συγκέντρωσε η υποψηφιότητά του έλαβε και αριστείο «platinum».

Στο 5ο ΓΕΛ Αγρινίου πιστεύουν ότι και μέσα στο 2023, στο οποίο προβλέπονται αρκετές εκπαιδευτικές επισκέψεις στο εξωτερικό, τα παιδιά θα αποκτήσουν ακόμη πιο σημαντικές εκπαιδευτικές εμπειρίες.

Η υποψηφιότητα στην κατηγορία Εκπαίδευση – Έρευνα – Καινοτομία στο πλαίσιο του θεσμού “Πρόσωπα της χρονιάς” είναι μια ακόμα αναγνώριση για τη σχολική μονάδα.

 

Λαζαρίνης Φώτης
Ο διευθυντής του σχολείου Φώτης Λαζαρίνης

Το Μεσολόγγι με τη “ματιά” των ντόπιων – Γιατί η εθελοντική ομάδα είναι υποψήφια για τα “Πρόσωπα της χρονιάς”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ