ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤο 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-”ΟΔΗΓΗΤΗ” κάνει στάση στο Μεσολόγγι!

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-”ΟΔΗΓΗΤΗ” κάνει στάση στο Μεσολόγγι!

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-”ΟΔΗΓΗΤΗ” κάνει στάση στο Μεσολόγγι!

Καλούμε τους φίλους, συναγωνιστές και οπαδούς του Κομμουνιστικού Κόμματος και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας σε λαϊκό γλέντι την Παρασκευή, 1 Σεπτέμβρη στο Λιμάνι Μεσολογγίου, με ώρα έναρξης 20:30.

Η εκδήλωση ξεκινά με συναυλία του Θοδωρή Κόντου, για να ακολουθήσει ομιλία του μέλους γραμματείας της ΚΕ και γραμματέα περιοχής δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, Δημήτρη Τζαβάρα. Η βραδιά ολοκληρώνεται με λαϊκό – έντεχνο μουσικό πρόγραμμα από τους “Συνεπιβάτες”.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργεί περίπτερο της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Βάνα Πατρινού.

Με σύνθημα “με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για να «γενούνε τα σκοτάδια λάμψη»”, εμπνευσμένο από τον μεγάλο κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-”ΟΔΗΓΗΤΗ” ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, με εκδηλώσεις που προετοιμάζονται με μεράκι και έμπνευση από τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ.

Αυτό το ταξίδι θα κορυφωθεί στις 21, 22 και 23 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, στον χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

ΚΟΒ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ