ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας ταξιδεύει στο Αγρίνιο στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Άνεσις”.

Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας ταξιδεύει στο Αγρίνιο στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Άνεσις”.

Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας ταξιδεύει στο Αγρίνιο στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Άνεσις”.

Το μοναδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ της χώρας μας για παιδιά και νέους  ταξιδεύει. . .  στο Αγρίνιο , στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ».

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 11.00 το πρωί θα προβληθούν οι εξής ταινίες για παιδιά του Δημοτικού Σχολείου (Γ΄- Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄)

Κλεό και Πολ  – Allons enfants

Γαλλία, 2018, 60΄

Μια ταινία του Stéphane Demoustier

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Q2BGWLIP7NY

Η τριάμισι ετών Κλεό είναι εξπέρ στο κρυφτό. Ο αδελφός της ο Πολ και η γιαγιά της δεν έχουν καμία ελπίδα να την βρουν. Σε κάποια στιγμή, ούτε η ίδια η Κλεό δεν ξέρει πού βρίσκεται μέσα στο πάρκο. Ξαφνικά, είναι περιτριγυρισμένη από αγνώστους. Κανείς δεν της δίνει σημασία. Έτσι, η Κλεό αποφασίζει να ακολουθήσει τη γυναίκα που μοιάζει εξίσου χαμένη με την ίδια και μαζί να εξερευνήσουν εκ νέου τους κόσμους τους. Κι ο Πολ, όμως, αποκτά νέες εμπειρίες, καθώς βρίσκεται μόνος του ανάμεσα στα υπόλοιπα παιδιά. Ανακαλύπτει πώς είναι το Παρίσι, όταν το τριγυρνάς μόνος σου, χωρίς μεγάλους να σε συνοδεύουν.

 

Τραγούδα!  – Sing / Mindenki

Ουγγαρία, 2015, 25΄

Μια ταινία του Kristóf Deák

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=DqMM7nQKHqU

Η Ζόφι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο της σχολείο. Η συμμετοχή της στη διάσημη χορωδία του σχολείου είναι η μοναδική της παρηγοριά. Όμως, η διευθύντρια της χορωδίας, μπορεί και να μην είναι η εμπνευσμένη εκπαιδευτικός, όπως θεωρούν οι πάντες. Η Ζόφι και η καινούρια της φίλη Λίζα, θα πρέπει να δώσουν ένα μάθημα στην δασκάλα τους.

Οι ταινίες είναι με υπότιτλους

ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Μοράρ: Ευχαριστώ, αντίο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr