ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο 2021 τα έργα στο Πάρκο Αγρινίου – Παρελήφθη η “διαχειριστική μελέτη”

Το 2021 τα έργα στο Πάρκο Αγρινίου – Παρελήφθη η “διαχειριστική μελέτη”

Το 2021 τα έργα στο Πάρκο Αγρινίου – Παρελήφθη η “διαχειριστική μελέτη”

Την οριστική παραλαβή της “Διαχειριστικής Μελέτη Παπαστρατείου Πάρκου Δήμου Αγρινίου» αποφάσισε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αγρινίου, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρός της και αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Φωτάκης, με ανάρτησή του στο facebook.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Φωτάκης:

“Μετά την αρχική παρουσίαση της διαχειριστικής μελέτης του Πάρκου (29/3/2017 στο Παπαστράτειο Μέγαρο) και μετά από αρκετές τροποποιήσεις η μελέτη του Πάρκου έλαβε την τελική έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και σήμερα εγκρίθηκε η οριστική Παραλαβή της, με τον γενικό τίτλο: «Διαχειριστική μελέτη Παπαστρατείου Πάρκου Δήμου Αγρινίου» από την Οικονομική Επιτροπή.

Το έργο θα είναι προϋπολογισμού 2,35εκατ. ευρώ, είναι ήδη προενταγμένο στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας και το Πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και αναμένεται η κατασκευή του να ξεκινήσει εντός του 2021.
Όλο το πακέτο των μελετών: η διαχειριστική μελέτη, η αρχιτεκτονική, η φυτοτεχνική, η μελέτη φωτισμού και άρδευσης, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης, έχουν ήδη λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες αυτών.
Τις επόμενες μέρες όπως ήδη έχει ανακοινωθεί θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε”.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr