ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤμήμα της στέγης στο 2ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου υποχώρησε από τη νεροποντή – «Αγώνας δρόμου» για την αποκατάσταση

Τμήμα της στέγης στο 2ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου υποχώρησε από τη νεροποντή – «Αγώνας δρόμου» για την αποκατάσταση

Τμήμα της στέγης στο 2ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου υποχώρησε από τη νεροποντή – «Αγώνας δρόμου» για την αποκατάσταση

Τμήμα της στέγης στο 2ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου υποχώρησε από τη νεροποντή

«Αγώνας δρόμου» για την αποκατάσταση

Τι δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος

Αγώνα δρόμου κάνουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου, ώστε να αποκαταστήσουν την ζημιά στο 2ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου, στο υποχώρησε τμήμα της στέγης από τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών! Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι κάτω από την κεραμοσκεπή υπάρχει πλάκα και οι όποιοι δυσάρεστοι συνειρμοί προκύπτουν στο άκουσμα της είδησης απομακρύνονται, καθώς δεν σημειώθηκε εισροή νερών μέσα στο κτίριο. Η αρχική αιτία της ζημίας πιθανότατα είναι η αστοχία, η οποία επιδεινώθηκε στο πέρασμα του χρόνου και από τα καιρικά φαινόμενα. Το σχολείο παραδόθηκε στην τότε δημοτική αρχή το 2014 και μετά την ζημιά που υπέστη η στέγη οι περισσότεροι έμειναν ενεοί, καθώς πρόκειται για τη νεόδμητη πτέρυγα του σχολείου!

«Το προηγούμενο διάστημα τμήμα της στέγης του 2ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου υποχώρησε. Από τη στιγμή που η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου ενημερώθηκε, μετέβη στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε η ζημιά και προγραμμάτισε άμεσα την πλήρη αποκατάστασή της. Από την αυτοψία προέκυψε πως δεν εισχωρούν νερά στο εσωτερικό του σχολείου, καθώς κάτω από την κεραμοσκεπή υπάρχει πλάκα. Μετά από δύο αυτοψίες στο σημείο για τη καλύτερη και αποτελεσματικότερη διευθέτηση του ζητήματος η τεχνική υπηρεσία κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση της στέγης» τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος.

Εφημερίδα Συνείδηση

Μεσολόγγι: Έκλεισε η δομή φιλοξενίας μεταναστών στο “Θεοξένια”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr