ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤίτορμος: “Διπλή” χαρά για τον Αθλητικό Σύλλογο της Αιτωλοακαρνανίας

Τίτορμος: “Διπλή” χαρά για τον Αθλητικό Σύλλογο της Αιτωλοακαρνανίας

Τίτορμος: “Διπλή” χαρά για τον Αθλητικό Σύλλογο της Αιτωλοακαρνανίας

Τίτορμος: “Διπλή” είναι η χαρά για το Σύλλογο καθώς η αθλήτρια του  Tae Kwon Do Νίκη Γιαννιώτη συγκαταλέγεται πλεόν στην Επίλεκτη Ομάδα της ΕΤΑΝΕ που θα συμμετάσχει στο Διεθνές Πρωτάθλημα στη Σερβία ενώ ο πατέρας της Χρήστος Γιαννιώτης επιλέχθηκε προπονητής της Ελληνικής Αποστολής.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Μετά την προ 2 μηνών μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας μας Νίκης Γιαννιώτη να κερδίσει το ΧΡΥΣΌ μετάλλιο στο G2 της Αλβανίας και το εισιτήριο για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ Πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων, έρχεται η επιλογή της στην Επίλεκτη Ομάδα της ΕΤΑΝΕ, ως μέλος της Ένωσης της Νοτίου Ελλάδος για το Διεθνές Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Νις της Σερβίας.

Παράλληλα, η επιλογή του Δασκάλου του συλλόγου μας ως Προπονητή της Ελληνικής Αποστολής στην Σερβία μας κάνει διπλά χαρούμενους τόσο για τον σύλλογό μας όσο και για την πόλη μας.

“Νιώθω Ευλογημένος που στην Πρώτη μου αποστολή με τα χρώματα της Ελλάδας θα έχω την Χαρά και την Τιμή να είμαι με την κόρη μου Νίκη” δήλωσε ο προπονητής του Τίτορμου κ. Γιαννιώτης Χρήστος.

Με τιμά ιδιαίτερα και μου δίνει Θάρρος για να συνεχίσω την προσπάθεια μου, η επιλογή μου ως αθλήτρια της Επίλεκτης Ομάδας Νοτίου Ελλάδος. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να φέρω ένα Μετάλλιο με τα χρώματα της Ένωσης” δήλωσε η αθλήτρια Γιαννιώτη Νίκη.

Το Δ.Σ. και οι φίλοι του συλλόγου εύχονται στον προπονητή μας, στην αθλήτρια μας και σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία!!!

Το Εργαστηριακό Κέντρο Αγρινίου στη Ρώμη με Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα κινητικότητας ERASMUS+

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr