ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤις πταίει για τους εμβολιασμούς στην Αιτωλοακαρνανία;

Τις πταίει για τους εμβολιασμούς στην Αιτωλοακαρνανία;

Τις πταίει για τους εμβολιασμούς στην Αιτωλοακαρνανία;

Τις πταίει για τους εμβολιασμούς στην Αιτωλοακαρνανία;

Η στήλη θα συμφωνήσει με το Γ. Καραμητσόπουλο που προτείνει ο Δήμος Αγρινίου να βοηθήσει την εμβολιαστική προσπάθεια με μια πιο συστηματική ενημερωτική καμπάνια, αφού όντως στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ανησυχίες των πολιτών είναι αποτέλεσμα ελλιπούς ή λανθασμένης πληροφόρησης.

Εξάλλου οι Δήμοι έχουν πάρει και χρήματα από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη διαχείριση της πανδημίας και υποθέτουμε ότι ένα μέρος αυτών θα μπορούσε να διοχετευθεί σε στοχευμένες ενημερωτικές δράσεις.

Είναι όμως μόνο το έλλειμμα ενημέρωσης ή το… αντιεμβολιστικό κίνημα που φταίει για την τόσο μεγάλη υστέρηση της Αιτωλοακαρνανίας σε σχέση με το μέσο όρο των εμβολιασμών στη χώρα; Πιστεύουμε πως όχι.

Οι συγκρίσεις με τις εμβολιαστικές γραμμές που λειτουργούν σε γειτονικές περιοχές όπως η Αχαΐα και τα Γιάννενα, δείχνουν ότι αναλογικά με το πληθυσμό και την ιδιαιτερότητα της Αιτωλοακαρνανίας να μην έχει τόσο μεγάλη αραιοκατοίκηση όσο π.χ. η Π.Ε. Ιωαννίνων, στην Αιτωλοακαρνανία υπάρχουν και άλλα αίτια για τους αργούς ρυθμούς της εμβολιαστικής κάλυψης;

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δε στεριώνει εύκολα Γενικός Γραμματέας στο Μεσολόγγι

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr