ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΜε τις μοτοσυκλέτες τους στο Καρπενήσι από την Κύπρο (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Με τις μοτοσυκλέτες τους στο Καρπενήσι από την Κύπρο (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Με τις μοτοσυκλέτες τους στο Καρπενήσι από την Κύπρο (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Δεκαοκτώ κύπριοι μοτοσυκλετιστές και μοτοσυκλετίστριες, μέλη του Chopper Club Cyprus, βρέθηκαν στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, σε απόσταση αναπνοής από το Καρπενήσι, πραγματοποιώντας το ταξίδι τους από την Κύπρο, στον Πειραιά, έτσι ώστε να ταξιδέψουν με τις μοτοσυκλέτες τους, στη συνέχεια στην Αράχωβα και στο Καρπενήσι, με τελικό προορισμό τα Μετέωρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του club Χάρη Μούγιαννη, «όση Ελλάδα και να δεις, δεν τη χορταίνεις». Όπως αφηγήθηκε ο ίδιος στη «Σ», ο κόσμος στο δρόμο τους χαιρετάει, τους χειροκροτάει και τους «σταυρώνει» για να έχουν ένα ασφαλές ταξίδι.

«Σήμερα, σαν club λειτουργούμε από το 2005. Πάμε μαζί παρέα. Έχουμε εξήντα πέντε ενεργά μέλη, τους οδηγούς μόνο, που είναι αυτή τη στιγμή, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια μπορέσαμε να κάνουμε τούτο το ταξίδι, εδώ [στο Καρπενήσι] είμαστε δεκαοκτώ άτομα. Είναι καλός αριθμός για παρέα, για ταξίδι ομαδικό για τόσες μέρες, για δέκα μέρες περίπου. Εκτός από τις μοτοσυκλέτες και τους περιπάτους, επίσης σαν ομάδα συμμετέχουμε και σε πολλά φιλανθρωπικά. Δεν είναι μόνο περίπατοι, δεν είναι μόνο ο χαβαλές και τα αστεία. Συμμετέχουμε σε πάρα πολλά φιλανθρωπικά. Δικές μας εκδηλώσεις έχουμε επίσης, έχουμε για παράδειγμα κάθε Χριστούγεννα με δικούς μας χορηγούς, αγοράζουμε δώρα, τα ετοιμάζουμε και πάμε στο Μακάρειο Νοσοκομείο που φιλοξενούνται τα παιδιά με καρκίνο. Ντύνονται όλοι οι μοτοσυκλετιστές Άγιοι Βασίληδες, με συνοδεία αστυνομίας, πάμε στο νοσοκομείο και παραδίδουμε τα δώρα στα παιδιά για να προσφέρουμε λίγη χριστουγεννιάτική χαρά».

Η «Σ» εύχεται στον Χάρη και την παρέα του καλό ταξίδι και καλή επιστροφή!

Σήμερα τιμάται η Κοίμηση της Θεοτόκου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ