ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα Νεα«Της αποχωρήσεως» στο ΣΥΡΙΖΑ – Eκνευρισμός Αχτσιόγλου για το δημοψήφισμα Κασσελάκη

«Της αποχωρήσεως» στο ΣΥΡΙΖΑ – Eκνευρισμός Αχτσιόγλου για το δημοψήφισμα Κασσελάκη

«Της αποχωρήσεως» στο ΣΥΡΙΖΑ – Eκνευρισμός Αχτσιόγλου για το δημοψήφισμα Κασσελάκη

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί το Πανελλήνιο τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία και μοιάζουν με reality show αφού υποψήφιοι προς αποχώρηση φεύγουν από μόνοι τους με κρότο! Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης άνοιξαν μόνοι τους την πόρτα και την έκλεισαν με δύναμη πίσω τους αφήνοντας αιχμές τόσο για την περίοδο Τσίπρα (ιδιαίτερα από το 2019 και μετά) αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με ένα διαγγελματικό μήνυμα μέσω social media έδειξε ανυποχώρητος, να μην αιφνιδιάζεται από τις εξελίξεις και ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε «δημοψήφισμα» στο εσωτερικό του κόμματος για τους 4 που είναι υπό διαγραφή επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr.

Ωστόσο, οι εξελίξεις τον πρόλαβαν καθώς ο ένας εκ των τεσσάρων που είναι υπό διαγραφή, Πάνος Σκουρλέτης αποχώρησε ήδη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος όμως δεν είναι υπό διαγραφή και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον το τι θα πράξουν Στέφανος Τζουμάκας, Νίκος Φίλης και Δημήτρης Βίτσας.

Ταυτόχρονα το απόγευμα όπως έγινε γνωστό θα συνεδριάσουν από κοινού η Έφη Αχτσιόγλου, οι 6 + 6 και ο Διονύσης Τεμπονέρας καθώς όπως πληροφορείται το newsit.gr υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός μετά την απόφαση Κασσελάκη να προχωρήσει σε εσωτερικό δημοψήφισμα.

Πηγή: newsit.gr

«Στο Κόκκινο»: Απολύθηκε ο πρώην διευθυντής και άλλοι τρεις δημοσιογράφοι – Καταγγέλλουν «αποπαρασίτωση»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ