ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤίποτα που να «αβαντάρει» τους ακραίους

Τίποτα που να «αβαντάρει» τους ακραίους

Τίποτα που να «αβαντάρει» τους ακραίους

Τίποτα που να «αβαντάρει» τους ακραίους

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Βουλή η κυβερνητική ρύθμιση που θα βάζει «φρένο» στην κάθοδο του Κασιδιάρη, αλλά και τυχόν αχυρανθρώπων στην ηγεσία του κόμματος στην εκλογική διαδικασία.

Το εν λόγω κόμμα σε αρκετές δημοσκοπήσεις φαίνεται να «φλερτάρει» έντονα με την είσοδό του στη Βουλή. Μάλιστα σε πρόσφατη δημοσκόπηση (της DATA C) σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το κόμμα Κασιδιάρη μετριέται στο 4,2%, όσο και η Ελληνική Λύση του Κ. Βελόπουλου, που είναι ήδη στη Βουλή…

Πάντως επιφυλάξεις για την τροπολογία που έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης διατηρούν και γαλάζια στελέχη, που εκτιμούν πως η κατάθεση ρύθμισης «αβαντάρει» τον πρωτόδικα καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη και πως πολιτικά θα ήταν προτιμότερο να αγνοηθεί.

Αρκετοί μάλιστα σημειώνουν πως ακόμη και εάν στις πρώτες εκλογές λάβει ένα ποσοστό 3%, στις δεύτερες είναι βέβαιο ότι θα μείνει εκτός βουλής, λόγω της πόλωσης που υπάρξει ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα.

Όπως και να έχει, η υπόθεση, στο βαθμό που έχουν βάση οι δημοσκοπήσεις, μοιάζει αρκετά με δίκοπο μαχαίρι… Γιατί, πέραν των άλλων, η όποια ρύθμιση ψηφιστεί στο τέλος, πρέπει να είναι τέτοια που να μην κριθεί αντισυνταγματική, για να μην δώσει νερό στο μύλο των ακραίων.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Σιγά ρε παιδιά, δεν την έδειρε την Καραμανλή ο Βαρεμένος!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ