ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΤην Παρασκευή η γιορτή

Την Παρασκευή η γιορτή

Την Παρασκευή η γιορτή

Την  ετήσια εκδήλωσή της θα κάνει η  ΕΠΣΝΑ  αυτή την Παρασκευή ( 13 Φεβρουαρίου) και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στο  κτίριο της Νομαρχίας. Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. και των Αρχών του Νομού, ενώ όπως πάντα θα γίνουν βραβεύσεις (φωτο από την περσινή εκδήλωση).

Θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή τους περσινούς πρωταθλητές όλων των Κατηγοριών, δηλαδή στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ο  ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, στην Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ οι ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ,  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ,  ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ στην Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ οι ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ, ΑΕ ΒΑΛΤΟΥ,  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας Γυναικών στο γυναικείο τμήμα του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 για τη σαιζόν 2013-2014. Στο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, Κυπελλούχο της Αιτωλοακαρνανίας  2013-2014, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα, όπως και στον  ΟΜΗΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, νικητή του SUPERCUP.

Επίσης στους  πρωταθλητές των ομίλων  στο Παιδικό πρωτάθλημα, 2013-2014, θα απονεμηθεί από μία πλακέτα, δηλαδή στην  ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (υπερπρωταθλήτρια),  στον  ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ,  στις ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και  στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Αλλά το ίδιο και στους πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα Junior’s 2013-2014, τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (υπερπρωταθλητή) και την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Ακόμα στις ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 (υπερπρωταθλήτριες),   και  στους ΝΕΟΥΣ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 1. Ακόμη  στους πρωταθλητές των Ομίλων τους στο πρωτάθλημα Projunior’s 2013-2014, στον  ΕΡΜΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1 (υπερπρωταθλητή) και στην  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Στις ομάδες  ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ και ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ, νικητές του κυπέλλου ήθους, θα απονεμηθεί από μία πλακέτα και θα τιμηθούν ποδοσφαιριστές  που είναι αριστούχοι μαθητές. Θα βραβευθούν  Παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.

Τέλος ένα  σωματείο από κάθε Κατηγορία από αυτά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα κερδίσει μετά από κλήρωση, τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο κι ένα σωματείο των πρωταθλημάτων υποδομών  (παίδων – προπαίδων), από τα παρόντα στη γιορτή, ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr