ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤην ερχόμενη Κυριακή η Μεγάλη Χώρα Αγρινίου στην εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα” (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Την ερχόμενη Κυριακή η Μεγάλη Χώρα Αγρινίου στην εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα” (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Την ερχόμενη Κυριακή η Μεγάλη Χώρα Αγρινίου στην εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα” (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Την επόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 13:00 μ.μ. θα προβληθεί από το τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης 4Ε η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα”,  με ένα όμορφο αφιέρωμα στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου και τη συμμετοχή του Χορευτικού τμήματος Καλυβίων της ΚΕΔΑ!

Η εκπομπή θα επαναπροβληθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 13:00 μ.μ. ξανά από τον Εκκλησιαστικό Σταθμό 4Ε.

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα”, αποτελεί μια αφιερωματική εβδομαδιαία εκπομπή. Παρουσιάζει χωριά της ελληνικής υπαίθρου. Την  ιστορία τους, τα μέρη που αξίζουν επίσκεψης από τον τηλεθεατή-ταξιδιώτη.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η εκπομπή θα παρουσιάσει τη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου και θα μας ταξιδεύσει στην ιστορία, στα ήθη, τα έθιμα, αλλά και στις γεύσεις της Αιτωλίας και Ακαρνανίας!

Συμμετέχουν η χορωδία “Αγία Σκέπη” με Χοράρχη την κα Χρυσούλα Τασολάμπρου, το Χορευτικό τμήμα Καλυβίων της ΚΕΔΑ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Παλαιόκαστρο» Νεάπολης Αγρινίου,και ο Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας, ενώ γυρίσματα έγιναν στο Λαογραφικό Μουσείο Αιτωλοακαρνανίας και τη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου!

Δείτε εδώ το κανάλι 4Ε:  http://www.tv4e.gr/livestreaming.php

kalyvia.gr

Προβληματισμός του Συλλόγου Ξενοδόχων Ναυπακτίας για τη φιλοξενία προσφύγων – μεταναστών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ