ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤην αντιπεριφερειάρχη Μαρία Σαλμά επισκέφθηκε ο κ. Δαμασκηνός – Τι είπαν για ΤΕΒΑ και εορτασμό 200 χρόνων από την Έξοδο

Την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Σαλμά επισκέφθηκε ο κ. Δαμασκηνός – Τι είπαν για ΤΕΒΑ και εορτασμό 200 χρόνων από την Έξοδο

Την αντιπεριφερειάρχη Μαρία Σαλμά επισκέφθηκε ο κ. Δαμασκηνός – Τι είπαν για ΤΕΒΑ και εορτασμό 200 χρόνων από την Έξοδο

Το Διοικητήριο, την έδρα της Αντιπεριφέρειας Αιτωλοακαρνανίας στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου επισκέφθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, όπου έγινε δεκτός από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρία Σαλμά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο Πρωτοσύγκελλος, αρχιμ. Θεόκλητος Ράπτης και συνεργάτες της Αντιπεριφερειάρχου συζητήθηκαν η δυνατότητα επέκτασης και η επικοινωνία του προγράμματος ΤΕΒΑ, μέσω των Ενοριακών Ιερών Ναών, ώστε να διευρυνθεί ο αριθμός των ανθρώπων που μπορούν να ενταχθούν στους ωφελουμένους του Προγράμματος.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε την κ. Σαλμά για την συγκρότηση Επιτροπής της Ιεράς Μητροπόλεως για τον εορτασμό των 200 ετών από την Έξοδο του Μεσολογγίου. Η εν λόγω Επιτροπή θα επιμεληθεί την διοργάνωση λατρευτικών, πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και άλλων εκδηλώσεων και θα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φορείς που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία και την διάθεση για στενή συνεργασία με σκοπό την ωφέλεια και την ενίσχυση των ανθρώπων, αλλά και την προβολή του τόπου και της ιστορίας μας.

Νέα προκήρυξη για 44 προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Θέσεις και στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ