ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΤην άμεση άρση της αναστολής λειτουργίας των ΚΔΑΠ ζητά η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών των Κέντρων

Την άμεση άρση της αναστολής λειτουργίας των ΚΔΑΠ ζητά η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών των Κέντρων

Την άμεση άρση της αναστολής λειτουργίας των ΚΔΑΠ ζητά η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών των Κέντρων

Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών ΚΔΑΠ (ΠΕΙΚΔΑΠ) με επιστολή της προς το γραφείο του πρωθυπουργού και τα συναρμόδια Υπουργεία, ζητά την άμεση άρση της αναστολής λειτουργίας των ΚΔΑΠ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ομηρία στην οποία βρίσκονται από το Νοέμβριο οι 700 Δομές Ιδιωτικών ΚΔΑΠ και οι 600ο εργαζόμενοι σε αυτές πρέπει να τελειώσει.

Τα παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών αποτελούν, σύμφωνα με τους ειδικούς, κατηγορία  χαμηλής επικινδυνότητας ιικού φορτίου και η ανάγκη η δική τους αλλά και των γονέων για επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων είναι επιτακτική, λόγω και της έναρξης όλων σχεδόν των εργασιακών δραστηριοτήτων (τουρισμός, αγροτικές δραστηριότητες, επιχειρήσεις).

Επίσης,  η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών ΚΔΑΠ ζητά από την Πολιτεία τη στήριξη και την περεταίρω οικονομική ενίσχυση του προγράμματος «Εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», δεδομένου και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει  πολλές οικογένειες λόγω των υγειονομικών γεγονότων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Επίσης, ζητά άμεσα σύσταση ομάδας εργασίας με εκπροσώπους των ιδιωτικών ΚΔΑΠ και των αρμόδιων Υπουργείων, για την κατάθεση προτάσεων, για την εξυγίανση και βελτίωση του κλάδου της Δημιουργικής Απασχόλησης που εξυπηρετεί τους στόχους που ορίζει το πρόγραμμα «Εναρμόνισης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής».

Ολόκληρη η επιστολή: 

 

*Φωτογραφία αρχείου:naftemporiki.gr

Αδύναμα τα επιχειρήματα για την ελιά Καλαμών των Καλαματιανών στο ΣτΕ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr