ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤην άλλη Κυριακή οι εκλογές

Την άλλη Κυριακή οι εκλογές

Στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με την απόφαση της σημερινής Διοίκησης που θα έχει ως αντίπαλο την «Παναιτωλοακαρνάνικη Κίνηση». Εστάλη σχετικό έγγραφο στις ομάδες του οποίου το περιεχόμενο αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Θα γίνει η τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των Σωματείων  και  μελών της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 6 Ιουλίου και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (κτίριο Νομαρχίας).
Θα γίνει εκλογή γραμματέα Γενικής Συνέλευση, επικύρωση των πληρεξουσίων των αντιπροσώπων των σωματείων, έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού, τα οποία  αποστέλλονται στις ομάδες  με C.D.
Το σημαντικότερο φυσικά μέρος θα είναι  οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναπληρωματικών μελών Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και αναπληρωματικών μελών Ε.Ε. Οι διοικήσεις των ομάδων πρέπει να καταθέσουν το ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο στα γραφεία της Ενώσεως μέχρι τις 3 Ιουλίου στις επτά το απόγευμα, ενώ οι υποδείξεις υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι 2 Ιουλίου στις επτά το απόγευμα. Ο  χρόνος της ψηφοφορίας ορίζεται σε ενενήντα (90) λεπτά και σε  περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται την επομένη ημέρα.
Από την ΕΠΣΝΑ τονίζεται  ότι ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του κάθε σωματείου, πρέπει να φέρει οπωσδήποτε μαζί του αστυνομική ταυτότητα, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr