ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΤιμητική αναγόρευση προσωπικοτήτων ως επίτιμων δημοτών του Δήμου Ξηρομέρου

Τιμητική αναγόρευση προσωπικοτήτων ως επίτιμων δημοτών του Δήμου Ξηρομέρου

Τιμητική αναγόρευση προσωπικοτήτων ως επίτιμων δημοτών του Δήμου Ξηρομέρου

Ο Δήμος Ξηρομέρου, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε την τιμή να ανακηρύξει επίτιμους δημότες  Ξηρομέρου στις 20/08/2021, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο και τους Ολυμπιονίκες Κοζομπόλη Βούλα (Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς αγώνες και αργυρή Ολυμπιονίκη στην Υδατοσφαίριση) και Δήμα Πύρρο (αθλητή της άρσης βαρών με 3 χρυσά και ένα χάλκινο Ολυμπιακά μετάλλια ).Το αναγνωρισμένο έργο τους και η προσφορά τους αποτελεί παρακαταθήκη για την Χώρα μας και τις νέες γενιές.

Σε κλίμα συγκίνησης αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες, αναμνηστικά δώρα και πάπυροι στα τιμώμενα πρόσωπα, ενώ υπήρχε δέσμευση για την ευρύτερη συνεργασία του Δήμου τόσο με την Αρχιεπισκοπή, όσο και με τους Ολυμπιονίκες.

Λόγω σοβαρού προσωπικού θέματος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου, στην εκδήλωση συμμετείχε ο Θεοφιλέστατος Άγιος Θαυμακού κ.κ. Ιάκωβος, εκπρόσωπος της Αυτού Μακαριότητας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, ενώ προγραμματίστηκε επίσκεψη του Δημάρχου στην Αρχιεπισκοπή, για την απόδοση του Χρυσού Κλειδιού της πόλης στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Κατσαούνης Ελευθέριος.

Τα βιογραφικά των Ολυμπιονικών παρουσιάστηκαν από την εκπαιδευτικό και ηθοποιό, κα Ντίνου Μαρία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του κλήρου, ο Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής, κος Κολυμπάδης Μανώλης, ο πρώην Υπεύθυνος Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, κος Καϋμενάκης Φώτης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτήτων και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

Αγρίνιο: «Πλούτος» – Ο Καραγκιόζης συναντά τον Αριστοφάνη αύριο στον «Ελληνίς»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr