ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤίμησαν τη μνήμη της Μαρίας Τριανταφύλλου-Σακελλαριάδη

Τίμησαν τη μνήμη της Μαρίας Τριανταφύλλου-Σακελλαριάδη

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου

Τίμησαν τη μνήμη της Μαρίας Τριανταφύλλου-Σακελλαριάδη

Με καλεσμένη την Σοπράνο Τζίνα Φωτεινιοπούλου και τον πιανίστα Γιώργο Δούση

 

Την μνήμη της Μαρίας Τριανταφύλλου-Σακελλαριάδη τίμησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με μια μουσική παράσταση με τη Σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου και τον πιανίστα Γιώργο Δούση.

Η εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου, ήταν αφιερωμένη στην Μαρία Τριανταφύλλου-Σακελλαριάδη που πρόσφερε πολλά στην ΓΕΑ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και από την θέση της υπεύθυνης Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, αφού είχε αναπτυξει ιδιαίτερα έντονη και μακροχρόνια δραστηριότητα.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΓΕΑ, Χρήστος Θετάκης, ενώ η Φιλόλογος Βιβή Κότσαλη-Κατσακιώρη πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό στη ζωή της Μαρίας Τριανταφύλλου-Σακελλαριάδη. Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα σε μέλος της οικογένειας ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με την μουσική παράσταση με τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Η Αγρινιώτισσα υψίφωνος Σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου και ο πιανίστας Γιώργος Δούσης εντυπωσίασαν το κοινό που τους καταχειροκρότησε ενθουσιασμένο.

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr