ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΤιμή και δόξα στην ανακοίνωση του Π.Α.Ο. Καλυβίων!

Τιμή και δόξα στην ανακοίνωση του Π.Α.Ο. Καλυβίων!

Τιμή και δόξα στην ανακοίνωση του Π.Α.Ο. Καλυβίων!

Δεν ξέρουμε αν κάποιοι την βρήκαν υπερβολικά γλαφυρή ή κάτι παρόμοιο, όμως η ανακοίνωση συγγνώμης από την ομάδα του Π.Α.Ο. Καλυβίων για όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Ζευγαράκι, ξεπερνά τα σύνορα του τοπικού παιχνιδιού και την όποια γραφικότητα μπορεί να προσδίδεται στην μπάλα που παίζεται στην επαρχία.

Δεν είναι καθόλου σύνηθες μία ομάδα- ή ένας οποιοσδήποτε οργανισμός- να παίρνει πάνω του την ευθύνη και να απολογείται δημοσίως σε όλους τους φιλάθλους. Να μην κρύβεται πίσω από δικογραφίες “κατ’ αγνώστων” και άλλα παρόμοια που σκοπό έχουν να μην ξεμένουν από δουλειά πρώτα και κύρια οι δικηγόροι.

Αν έσουρναν αυτά που σέρνει η ομάδα από τα Καλύβια στους ανεγκέφαλούς τους και οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες- και δεν κανάκευαν τις συμπεριφορές που θυμίζουν υπανθρώπους-, θα ήταν το ποδόσφαιρο καλύτερα, όπως και η ελληνική κοινωνία.

Δεν θα επικρατούσε αυτή η προστατευόμενη αλητεία παντού, η δήθεν αντισυστημική, που βρίζει μάνες και παιδιά και επιτίθενται 40 σε 1 αλλά όταν δολοφονηθεί κάποιος η απάντηση είναι πάντα “δεν άκουσα, δεν είδα”.

Αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας πόσο κρίμα είναι να αμαυρώνεται η προσπάθεια των νεαρών ντόπιων παιδιών που απαρτίζουν την ομάδα, αποφεύγοντας να ασχολούνται με “αλλότριες συνήθειες”. Αλλά το αληθινό έπος είναι η ακόλουθη παράγραφος:

“Ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ για μια ακόμα φορά διότι, ενώ δημιουργήσαμε μια ομάδα υπόδειγμα, δεν καταφέραμε να εκπολιτίσουμε τους οπαδούς μας, μερικοί εκ των οποίων λειτουργούν ως ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ και με ακραίες συμπεριφορές που μας γυρίζουν 50 χρόνια πίσω. Θα απαιτήσουμε να μην ξαναέρθουν στο γήπεδό μας, διότι μας δημιουργούν προβλήματα και δεν τους θέλουμε. Ας εκτονωθούν με τον τρόπο που ξέρουν από μικροί”!

Ξεκάθαρα πράγματα, με μια μεγάλη αλήθεια. Αυτή η “εκτόνωση” που αναφέρει τόσο δηκτικά (και καλά κάνει) η ανακοίνωση θα μας έσωζε όλους από όσα ανεχόμαστε τόσα χρόνια! Αρκεί να ακούσεις και να διαβάσεις τα συνθήματα των γηπέδων άλλωστε και θα καταλάβεις ότι το υπόβαθρο είναι καταφανέστατα φροϋδικό, σεξουαλικό!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Πάνε πίσω οι μελέτες για το διαγώνιο άξονα

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ