ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Τηλιγάδας : «Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» θα είναι εδώ και τον Ιανουάριο του 2024»

Τηλιγάδας : «Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» θα είναι εδώ και τον Ιανουάριο του 2024»

Τηλιγάδας : «Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» θα είναι εδώ και τον Ιανουάριο του 2024»

«Σε όσους επιθυμούν να πλειοψηφήσουν σε αυτό το Δήμο», έδωσε απάντηση ο επικεφαλής του “Ανυπότακτου Αγρινίου” Λευτέρης Τηλιγάδας.

Το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” έχει πραγματικά αξιοζήλευτα τσαμπιά, δεν είναι όμως για κόψιμο, έτσι όπως περνά ο κάθε διαβάτης να κόβει και από ένα. “Το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” θα είναι εδώ και τον Ιανουάριο του 2024″, είπε εμφατικά στη συνέχεια ο Λευτέρης Τηλιγάδας απαντώντας «σε όσους μας χτυπούν την πόρτα για να τραβήξουν ανθρώπους».

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η εντύπωση πως το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” λόγω των δυσκολιών που βάζει ο εκλογικός νόμος δεν θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η δήλωση όμως του Λευτέρη Τηλιγάδα δείχνει πως το Ανυπότακτο Αγρίνιο θα είναι και πάλι παρών.

Και ως φαίνεται πολύ σύντομα θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις από το “Ανυπότακτο Αγρίνιο”, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η παράταξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της συγκρότησης του συνδυασμού για τις δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι συλλογικές διεργασίες για την επιλογή του επικεφαλής του ψηφοδελτίου, με αρκετά πιθανό το σενάριο είτε ο Λ. Τηλιγάδας, είτε ο Στ. Μερμίγκης να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου από την πλευρά της δημοτικής παράταξης.

50 νέα ονόματα με τον συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ