ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΤηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη με το Υπουργείο Εσωτερικών για χρηματοδότηση του Δήμου Θέρμου

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη με το Υπουργείο Εσωτερικών για χρηματοδότηση του Δήμου Θέρμου

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη με το Υπουργείο Εσωτερικών για χρηματοδότηση του Δήμου Θέρμου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χτες ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης με το Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να λάβει ενημέρωση σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης του Δήμου Θέρμου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας με το ποσό των εκατόνπενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000,00€), σχετικά με το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας».

Ο βουλευτής και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας ήταν σε συνεχή επικοινωνία για το ανωτέρω θέμα καθώς και για την παρακολούθηση της εν λόγω χρηματοδότησης.

 Ο Δήμος Θέρμος όπως και άλλοι Δήμου του νομού Αιτωλοακαρνανίας υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τα τελευταία  ακραία καιρικά φαινόμενα και σίγουρα η ως άνω χρηματοδότηση είναι ένα μεγάλο βήμα ώστε να αρχίσει η αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο.

Ο κ. Καραγκούνης ευχαρίστησε για την άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης που δίνει μια ανάσα στην περιοχή.

Κορονοϊός: Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για την 3η δόση του εμβολίου για όλους άνω των 18 ετών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr