Τι σχέση έχει το τωρινό κλίμα με τις εκλογές; Μόνο τον χαμένο...

Τι σχέση το τωρινό κλίμα με τις εκλογές; Μόνο τον χαμένο... Σας θυμίζει αυτό το κλίμα τα όσα λένε μεταξύ τους οι μονομάχοι; Όχι, ασφαλώς. 

Τι σχέση το τωρινό κλίμα με τις εκλογές; Μόνο τον χαμένο...

Τι σχέση το τωρινό κλίμα με τις εκλογές; Μόνο τον χαμένο...

Σας θυμίζει αυτό το κλίμα τα όσα λένε μεταξύ τους οι μονομάχοι; Όχι, ασφαλώς.  Όταν ο πρωθυπουργός ανέλυε γιατί οι εκλογές πρέπει να πάνε στις 25 Ιουνίου, «για να έχει η χώρα πρωθυπουργό στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 28-29 Ιουνίου», παρενέβη ο Κυριάκος Βελόπουλος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για τον νικητή: «Αφού εσύ θα είσαι πρωθυπουργός», σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δείχνοντας off camera σίγουρος για το αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.

Επίσης, στην σύσκεψη των αρχηγών σήμερα είχε αργήσει ο Κουτσούμπας. Όταν τον ρώτησαν πού ήταν και ανησύχησαν απάντησε ότι τον είχε κλείσει στον δρόμο ένα τουριστικό λεωφορείο! Πλάκα να γίνεται δηλαδή...

Ποιος διατηρεί το άσχημο τοξικό κλίμα; Ο χαμένος φυσικά. Ο Ξυδάκης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι "ένα μέρος όσων ψήφισαν ΝΔ έχουν ομίχλη στα μυαλά, είναι θυρωροί της νύχτας, έχουν σύνδρομο Στοκχόλμης!". Τόση εκτίμηση στον λαό, στο όνομα του οποίου σκίζονται!

Και την ίδια ώρα οι κύριοι Κουρουμπλής και Γιώργος Τσίπρας να λένε ότι έχουμε καθεστώς Ερντογάν στην χώρα!

Με λίγα λόγια, ένας μόνος του διατηρεί την ένταση την ώρα που όλοι αναζητούν πού βρίσκεται ο εκπρόσωπος Τύπου του.

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχει εμφανιστεί πουθενά αυτές τις μέρες και όλοι απορούν για το πού είναι. Άλλοι λένε ότι τσακώθηκε με το κόμμα(αν και έχει βγει βουλευτής Επικρατείας...) κι άλλοι ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Άλλοι το συσχετίζουν με αυτό που έγραψε η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη (τώρα, κάπως αργά) ότι ένα σάιτ με όνομα "ipop"(!) έχει βρεθεί κι εκείνο, όπως χιλιάδες άλλα, να έχει βοηθηθεί μέσα στην πανδημία.

Μπορεί να μην είναι τίποτε από όλα αυτά, απλά η Πόπη να έφαγε από τον καρπό της τοξικότητας που μέχρι τώρα αγνοούσε...

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Εργαλειοποίηση της θρησκείας στις εκλογές